Púpalkový olej verzus materská kašička

diaszoky
12. apr 2022

Pupalkovy olej vs V. Materska kasickaCo je ucinnejsie pri snahe o plodnost? Dakujem za rady🙏🏻

dominidi
12. apr 2022

Skusala som pupalkovy olej, nic sa nedialo..potom som brala aj matersku kasicku, stihla som brat asi 3 tyzdne a otehotnela som..ci pomohla kasicka alebo islo o nahodu je tazko povedat, ale verim ze pomohla pretoze sme sa snazili bez uspechu velmi dlho 🤷‍♀️

diaszoky
autor
12. apr 2022

@dominidi och my sa snazime uz rok a nic. Vmk som brala uz 3 mesiace a nic. prave mam robia klasicke vysetrenia.. hp si mala ok? A muz speemiogram??

dominidi
12. apr 2022

@diaszoky ja som mala vsetko ok, cyklus ako hodinky aj vratane ovulacie vzdy presne na den.. muz mal jednu dobu spermiogram taky biedny, ale po vybrati folandrolu 3m ho mal ako zdravy plodny muz a aj tak sa dlho nic nedialo 🤷‍♀️ U nas to celkovo trvalo 2 roky + 1 rok na zaciatku tak, ze sme velmi neriesili a cakali co pride..kedze sa ten prvy rok nic neudialo, dalsie 2 roky sme skusali aj taketo volnopredajnr veci.

diaszoky
autor
12. apr 2022

@dominidi my skusame uz dopredu ale je zaujimave ze ti vmk pomohla kedze som citala, ze ked ma zena hormony v poriadku uz tam nema
Co ,,opravovat”

dominidi
12. apr 2022

@diaszoky ja uz presne neviem, ale myslim ze som sa na tuto temu ku kasicke docitala aj take veci ze zlepsuje prekrvenie, posilnuje sliznicu maternice a vytvara celkovo lepsie podmienky pre uchytenie vajicka a podobne..ale hovorim, netusim ci prave ona pomohla alebo to bola nahoda, pri tychto veciach nikdy nevies co pomoze, kedze to nieje meratelne ako napr pri spermiograme🤷‍♀️

diaszoky
autor
12. apr 2022

@dominidi presne ja som ju pouzivala tri emsiaca a dala si pauzu lebo si myslim co ma pomoct, pomoze do zrich wmsiacov inofolic uz pol roka som brala muz maca kotvicnik a folandrol uz ani meviem co sa oplati skusit ☹️

dominidi
12. apr 2022

@diaszoky no ved uvidite co ukazu vysledky, nevesaj hlavu, ono to pride 🙂
Este co ma napadlo a zmenili sme okrem VMK je styk kazde 2-3 dni bezohladu na ovulaciu..ja napr som presne vedela kedy ju mam, pretoze mavam silne bolesti..v tom mesiaci nam to dokonca vyslo tak blbo ze 3 dni pred a potom az 2 dni po nej a zrazu meskal menzes😀

diaszoky
autor
12. apr 2022

@dominidi tak to je super drz prsty😇

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre