Pupalkový olej - spôsob užívania pri snahe o dieťa

ania7
15. apr 2022

Viem, že je tu kopec diskusii ohľadom Pupalkového oleja, ale nikde sa neviem dočítať odpoveď na moju otázku. Pri snahe o dieťatko ho treba užívať stále, alebo iba do ovulácie? Názory sa na nete rôznia, tak by ma zaujímalo, či niektorá z vás uživa dlhodobo, alebo s pauzami počas cyklu. Ďakujem vopred za odpoveď.

janetinka27
15. apr 2022

@ania7 ja uzivam stale, 2x1000 denne. mne dr gyn povedala ze ju mam brat a tak beriem,ale tiez som nenasla nic viac o uzivani

kofilka33
15. apr 2022

@ania7 ahoj,tiež som užívala pupalku a vôbec mi nepomohla k tehu.Potom mi gynekologicka odporučila GS mimistar Forte a po dobrati sa nám hneď zadarilo.Predtym sme sa snažili 3 roky .

ania7
autor
15. apr 2022

@janetinka27 ďakujem za odpoveď, tak vyskúšam aj ja stále užívať a uvidíme, či pomôže. 😊

ania7
autor
15. apr 2022

@kofilka33 ďakujem za odpoveď, nežijem na Slovensku, takže vitamíny užívam iné, s veľmi podobným zložením, ale zatiaľ 8 mesiacov bez vysledku. Preto som chcela vyskúšať aj Pupalku l, len som mala dilemu, či stále, alebo s pauzami.

tatianna9
15. apr 2022

@ania7 pupalkový olej je vyborný na plodný hlien, pms a môžeš ho počas celého cyklu 😊

olivia2001
15. apr 2022

@kofilka33 ahoj môžem sa spýtať je to na predpis alebo to môžme kúpiť hoci kde v lekárni ? Ako to berieš ?

ania7
autor
15. apr 2022

@tatianna9 ďakujem za odpoveď. Tak budem teda užívať stále a uvidíme, aký bude mať účinok. 😊

kofilka33
16. apr 2022

@olivia2001 je to voľnopredajné a užívajú sa 3 tablety denne.

olivia2001
16. apr 2022

@kofilka33 ďakujem.

lenkak89
21. apr 2022

Vie mi niekto prosím poradiť ohľadom užívania Gynexu? Čítala som veľa tém, kde baby písali, že sa im podarilo otehotnieť, tak som sa rozhodla to vyskúšať. Ale nikde som sa nedočítala, či to treba brať nejako ,,špeciálne". Ja som si to nasadila v jeden deň v strede cyklu. Vadí to? A ešte k tomu beriem Femibion.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre