Viem, že je tu kopec diskusii ohľadom Pupalkového oleja, ale nikde sa neviem dočítať odpoveď na moju otázku. Pri snahe o dieťatko ho treba užívať stále, alebo iba do ovulácie? Názory sa na nete rôznia, tak by ma zaujímalo, či niektorá z vás uživa dlhodobo, alebo s pauzami počas cyklu. Ďakujem vopred za odpoveď.
@janetinka27 ďakujem za odpoveď, tak vyskúšam aj ja stále užívať a uvidíme, či pomôže. 😊
@kofilka33 ahoj môžem sa spýtať je to na predpis alebo to môžme kúpiť hoci kde v lekárni ? Ako to berieš ?
@olivia2001 je to voľnopredajné a užívajú sa 3 tablety denne.
@kofilka33 ďakujem.
Vie mi niekto prosím poradiť ohľadom užívania Gynexu? Čítala som veľa tém, kde baby písali, že sa im podarilo otehotnieť, tak som sa rozhodla to vyskúšať. Ale nikde som sa nedočítala, či to treba brať nejako ,,špeciálne". Ja som si to nasadila v jeden deň v strede cyklu. Vadí to? A ešte k tomu beriem Femibion.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ania7 ja uzivam stale, 2x1000 denne. mne dr gyn povedala ze ju mam brat a tak beriem,ale tiez som nenasla nic viac o uzivani