dneska sme uš prvy krat išly na plno dufam že sa nam podari rýchlo otehotnieť...
držim palce dufam že sa zadari =) uvidime =)
@matula0006 @jaja018 Nám sa tak pošťatilo 🙂 a dnes máme krásnu princeznú .. Vôbec som neverila že sa to tak môže podariť.. 🙂 no bolo to šťastie. Tak prajem aj Vám nech sa skoro zadarí babuľky .. A hlavne zdravíčko keď sa láska podarí 🙂))))
no my sa snažíme prvý mesiac, zakrátko zistíme či budeme mať dôvod obrovskú radosť.... 🙂
bodaj by sme si to mohli aj my ostatné povedať.....ale ako má byť bude 😉
jáááááj baby ja sa tu deprimujeme že sa nam to nepodarilo a že sa nam to ani tak lahko nepodari pritom neviem prečo ´=( teras ste ma velmi velmi velmi povzbudily dufam aj ja že sa podari na buduci vikned pokračujeme :D kedže draheho mam na týždnovkach =)
Naša dcéra mala v decembri 2 roky a aj my sme sa začali snažiť teraz 8.1 o druhé. Tak tiež netrpezlivo čakám či sa zadarilo 🙂
@matula0006
@qwen my uz dva mesiace a niiiiiiiic
AJ JA CAKAM ZATIAL MI MRCHA MESKA 15 SOM MAL DOSTAT AZATIAL NIC POCKAM DO SOBOTY A UVIDIME
ahojte, aj my sme sa zacali nedavno snazit 🙂 sledujem si plodne dni a beriem kyselinu listovu? aj vy?
Ahojte, my sme sa pokusali cely minuly rok, ale zial nic sa nepodarilo :(
teraz chcem ist na isto a lekar mi poradil si kupit inteligentny pristoj cyclotestBABY aby som si vedela odsledovat plodne dni 🙂
ma niekto este skusenosti s cyclotest-om?
jazzbow, sme na tom presne rovnako...:D
ja sa snáď už v pondelok dozviem, či mrcha príde alebo nie. Už len 2 dni !!!!!
babenky tak u nas prvy pokus vysiel test pozitivny
ach a my 3 cykly a stale nic ☹
Dnes má prísť mrcha, nič mi k tomu nenasvedčuje, len ma bolia prsia a to ma nikdy neboleli. Prvý pokus bol pred 14 dňami, ešte som sa netestovala. Som darebná skočiť do lekárne, keď je také hnusné počasie. Fúúúú, ale tá babská zvedavosť nás raz zabije 🙂
Máme krásne dve čiarky, tie najkrajšie na svete 🙂
Ahojte baby, aj my sme zacali na konci decembra a teraz v sobotu cakám mrchu a uz sa neviem dockat ci pride... podaj by neprisla... nejak neverim ze by to vyslo na prvy sup ale tajne v to dufam... 🙂 qwen a jazzbow velmi sa s vami tesím... 🙂
Ďakujem baby !! Držím vám palčeky !!
@chimenaaa aj ja (ne)čakám v sobotu, alebo nedeľu...dúfam, ze sa nedočkáme a dočkáme sa až II 🙂
Včera sme išli prvýkrát na plno, no povedali sme si , že si to musíme užívať a nie myslieť len na to, že ideme robiť bábo. Tak dúfam, že sa to čoskoro podarí
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No mi napodobne no dneska to bolo na ostro 2 krát no je to prvý mesiac snazilkovania tak dufameee.