Ahojte dievcata, prosim podelte sa so mnou o vase pocity, ako ste zacali planovat rodicovstvo a mat babatko 🙂 Ake ste mali pocity? AKo ste sa citili, ked ste zistili, ze babatko cakate?
No my sme sa s manzelom po svadbe rozhodli ze vysadim HAK, myslela som ze sa zadari za chvilku a bohuzial momentalne za chvilku zacnem uz 16-ty cyklus co sa to nepodarilo. Takze moje pocity, najskor snazenie,potom bez nadej a teraz sa uz sustredim na behanie pp doktoroch a zostovanie priciny preco sa nam nedari. To je tak clovek moze planovat cokolvek,ale osud mu to zariadi inak. Ja stale dufam a verim,ze sa nam to za chvilku podari. Niekedy som z toho smutna,asi ako vsetky zeny,ktorym sa nedari, ale vacsinou die depky za chvilu prejdu. 🙂
@tyelde
tomu sa povie nahoda 🙂 urcite pocit stastia pride, ked sa maly prdik zacne v tebe hybat 🙂 drzim palce!
ako dlho ste spolu, btw?
@bobulazelena
ked som sa rozpravala s gynekologom, povedal mi, ze ak sa snazis 2 roky, tak az potom si hodnotena ako zena s problemom s otehotnenim... 16ty cyklus - to je rok aj 4 mesiace - dobre ratam?
Znama teraz bola na xyz vysetreniach, kde merali pohyblivost spermii, robili jej laparoskopicke vysetrenie a ine veci okolo toho, maju 35 a 40 rokov a nedari sa im otehotniet 4rty rok. Obaja su 100% zdravi a nikde nie je ziaden problem... Proste sa zatial nepostastilo.
Vam drzim palce a verim, ze coskoro budete tehotni!
@kralovahola ono sa uz hybe, cize teraz sa spolieham, ze az budem vediet pohlavie....alebo sa narodi....alebo sa osamostatni...kto vie :D a no...5 mesiacov :D
@kralovahola dakujem pekne...mne teraz zistili urcitu hormonalnu nerovnovahu tak teraz zaciname s liecbou,tak verim tomu,ze uz to pojde 🙂
@tyelde co sa osamostatni? to dieta? :D :D :D a aky je to pocit, ked sa hybe? si zvedava na pohlavie? 🙂
@bobulazelena tak to ti drzim palce :0 ako dlho trva liecba?
@kralovahola no vraj pokial nie je iny problem tak ze do pol roka by sme mali byt uspesni...tak v to pevne verim 😀
Ahoj.. my sme zacali aj nezacali planovat.. my sme s mm spolu 7 rokov .. ja mam 24 a on 29 rokov.. cize vek by bol.. kupili sme byt a nechali sme tomu volny priebeh.. ked som zistila ze som tehotna cca po 4 mesiacoch bol to neopisatelne nadherny pocit tak ako cele tehotenstvo.. bolo to uzastne a urcite si ho este zopakujem 🙂 a mm bol taky starostlivy a citlivy ku mne.. je ti dar ktory mame len my zeny a je upne najkrajsi :-*
@kralovahola zvedava ani az tak nie, ale mozno to pocity nejak ovplyvni, kto vie
@kralovahola mame chlapceka 🙂 ..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som to teda v plane nemala, proste sa urodilo po jedinej nehode...a este stale s tym nie som uplne vyrovnana, cize nejake stastie vobec...ale beriem to tak, ze to tak asi malo byt, najma ked okolo seba vidim ludi co sa tolke roky snazia a nic....