Prvorodičky po 35-ke. Bolo všetko v poriadku?

4. sep 2022

Ahojte žienky
Prosím sú medzi Vami aj ,,neskoršie" prvorodičky?
Ako ste tehotenstvo zvládali, nemali ste problém s otehotnením, aký ste mali pôrod?
Ďakujem ⚘️

konikkon
4. sep 2022

Rodila som ako 34 ročná. Otehotnela som na 3. cyklus. Tehotenstvo bezproblémové, všetky výsledky super, dokonca som ani železa nemala málo, zvládala som do posledného dňa všetko robiť. Pôrod super, rýchly... Teraz som otehotnela ako 35 ročná (rodiť budem ako 36 ročná) a na prvý pokus. Ale toto všetko závisí od celkovej zdravotnej kondície ženy.

petamich
4. sep 2022

rodila som 35-rocna, otehotnenie nebol problem, zial s udrzanim problem bol, po vysledkoch vysetreni mi nasadili injekcie na riedenie krvi a to pomohlo, ja som teda mala problem aj so stitnou zlazou aj anemicka som bola ale inak ziadny problem, porod bol narocny, lebo dieta bolo velke a este aj velku hlavicku malo 🙂 ale inak som normalne pracovala, fungovala, sportovala a tehotenstvo som si uzila

jaskolka
4. sep 2022

Prvé tehotenstvo 36,skoncilo MA. Potom dve nasledujúce v 37 a 38,bez problémov som otehotnela, ani počas gravidity neboli nijake problémy, syn bol "veľký" tak trochu náročnejší bol pôrod, dcéra úplne v pohode, ale bola menšie bábätko.

rivini
4. sep 2022

Otehotnela som v 35- ke, rodila ako 36-rocna cisarskym rezom. Problemy som mala, ale tie maju aj niektore 20-nicky.

luxus10
4. sep 2022

fajcis- pijes- drogujes? staras sa o seba sportujes? uz dnesne 20 ky maju problemy v tehu ak vykonavaju prve 3 cinnosti...kazde tehu je ine, to ci mali alebo nemali ine problemy ti predsa nezeruci to iste....a genetika je svina...

rk123
4. sep 2022

2roky mi trvalo kym som otehotnela, ale tehotenstvo uplne bez problemov, bolo to moje najkrajsie obdobie naozaj, do posledneho dna nebyt brucha ani neviem ze som tehotna. okrem prvych tyzdnov nevolnosti teda 😀
porod tak isto

riskoh
4. sep 2022

Rodila som pár dní pred 35.,otehotnela som na druhý ivf cyklus,pôrod sekciou,všetko v poriadku,druhé pár dní pred 41.,otehotnela som prirodzene,pôrod sekcia,dieťatko malo VVCh

bororka
4. sep 2022

Rodila som ako 36.r. Po IVF/ nižšie AMH a nepriechodné vajcovody/.
Tehotenstvo bolo super, iba opuchy ma trápili. Plne som si až počas neho uvedomila koľko chorôb môže dostať.
Malá išla sekciou KP. Je zdravá 🍀

gvenduska
4. sep 2022

Rodila som ako 34 ročná mesiac po pôrode som mala 35
Otehotnela som ani neviem ako,žiadne príznaky len meškajúci menzes
Celé tehotenstvo v poriadku žiadne príznaky pôrod 13 minutovi

ropucha6
4. sep 2022

Ja som teraz tehotna, zaciatok 7 mesiaca, mam 36 rokov. Som sledovana na tlak a teraz aj na cukor, ale su to take hranicne hodnoty, zatial bez liekov. Subjektivne sa citim dobre okrem cca 3 tyzdnov, ked som mala covid a kratko po nom. Otehotnela som po par mesiacoch od vynechania antikoncepcii. Porod uvidime 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre