Prvé vyšetrenie po missed abort

okm221
24. sep 2024

Ahojte baby, budúci týždeň ma čaká návšteva gyn, prvá po MA, chceli by sme bábätko. Mám dve deti a posledný MA.. Myslíte, že dr zvyknu riešiť jeden MA? Alebo to nechajú plynúť prirodzene všetko? Akože ja by som nebola proti, keby mi nasadí duphaston alebo niečo preventívne.. Ake mate skúsenosti s Dr? Ta moja je skvelá, ale keďže som u nej len asi rok, neviem co u nej čakať v takejto situacii.. Stary dr keď sme sa snažili mi pichol aj ovitrell alebo mi umožnil sledovanie folikulometriou.. No nakoniec som aj tak otehotnela prirodzene bez sledovania vo všetkých 3 prípadoch.
Ked pôjdem na vyšetrenie budem cca 14dc, ovu mávam cca na 20-21-22 deň, neviem ci tam niečo vôbec bude vidieť, možno len výšku sliznice.. Nechať to všetko na ňu alebo žiadať nejaké krvné testy pre istotu? Aj tak to nechám asi na nej, len aby som vedela aké sú aj iné možnosti..
Ďakujem

baskustek
24. sep 2024

Podľa mňa nebude nič riešiť, obzvlášť, keď už deti máš a bolo predtým všetko ok. Ani u mňa neriešili, to až keď je 2 a viac potratov sa hľadá príčina

caramellka
24. sep 2024

Ja som mala jedno dieťa (tam bolo všetko bezproblémové) a až po dvoch MA ma poslal gynekológ na hematológiu a endokrinológiu.

cookie29
24. sep 2024

nie, zvycajne sa to riesi az po 3 MA, repsektive vo vyssom veku mozno aj skor. Zalezi aj kedy si mala MA, je rozdiel nejaky 6tt a 12tt

okm221
autor
24. sep 2024

@cookie29 v 8tt sa zastavil rast..

cookie29
26. sep 2024

@okm221 to je bohuzial velmi caste, 8-9tt sa zacinaju vytvarat organy a tam su MA najcastejsie. Takze je sanca, ze to riesit pri jednom MA nebudu. Drzim palce

sense
26. sep 2024

@okm221 u mňa po dvoch neriešil nič, ale za opýtanie nič nedáš. Ja mám teraz za sebou tretí MA, tentokrát zrejme ale kvôli hematomu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre