Ahojte chcem sa spytat. Mam 35r. 1mimomaternicove,1 potrat v 5tt. Myslite si že je neskoro na prve babo v 36r???
Nie je to neskoro. Ja som mala prvé babo v 35.
@evita2176 určite nie je neskoro ❤️ držím palce
@evita2176 kebyže nemám žiadne dieta, tak mi nepríde neskoro ani v 40-tke, určite to za to stojí...Osobne by som v takom veku vedome prvé dieta neplánovala, ale každý ma iný osud a keď sa doteraz nedarilo, určite chod do toho. Držím palce!
@evita2176 moje prvé bábo v marci 2019 môj vek 40uz pár nesiacov
Nie nemyslim. Nam to tiez na treti pokus v 36r vyslo. Su aj ovela starsie prvorodicky.
@evita2176 nie je to neskoro. Ja som mala prve babo pred par mesiacmi v 40-ke.
zvládneš to v pohode, prvé som porodila, keď som mala 37 a druhé 39
Dakujem vam velmi pekne vsetkym :*
nikdy nie je neskoro.. svagrina porodila prve v 40tke... a asi aj pposledne 🙂 uz ma 43 .. a dalsia kamoska prve v 36 a vsetko OK... pohoda
toto nemam rada, ked sa hodnoti, ze ma zena neskoro deti. Zivot sa neda naplanovat, staci jeden nevydareny vztah po vyske a mozte byt 8 rokov v minuse, potom dalsi vztah nacinate opatrnejsie a zrazu cakas prve dieta v 35. Niekto sa vydava a ma deti v 20, niekomu to nevyjde, a niekto sa prave v 35 rozvadza. Netreba posudzovat, ako vravim, zivot si nenaplanujete. My sme uz mali byvat vo svojom a stacil jeden poziar a zaciname odznova. Ja si myslim, ze jazdy vek je krasny na dieta, pokial to uz nie je morbidny vek pre tehotenstvo. A tym, co kritizuju, zelam, aby sa im nikdy nic nestalo, pretoze vtedy okusia, ako vie zivot prevratit zivot naruby a posudzovani mozete byt prave vy.
Vobec nie....ja mam 33 a cakam prve ...kopu kamaratok si v mojom veku mysli ze maju cas a chcu si uzivat
Ja som mala minuly rok 36 a narodilo sa mi prve babo)))
@ingelika78 dakujem no velmi sa nam nedari preto sa pytam bo uz ma to nici :( manzel aktivny sportovec ja sportujem menej alebo niekedy vobec..
@gloria31 no nadvahu man aj ja asi 10kg 😅
@evita2176 neboj sa ničoho 😉
@evita2176 podla mna to nie je v nadvahe...ja som tiez mala nedarilo sa mi 2x som potratila..potom mi dala dr tabletky na planovane tehotenstvo...nadvaha podla mna s tym nic nema spolocne...bola som stihla neotehotnela som....potom som ptibrala aj tak sa podarilo....to by musela byt asi ovela vacsia nadvaha
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evita2176 Nikdy nie je neskoro. Ja som mala druhé v 35.este rýchlejšie nez prvé-na prvy a jediny pokus za 2.5mesiaca.😁😉