Protilátky proti spermiam

13. sep 2023

Ahojte, mala to niektorá z vás a v pohode otehotnela a donosila zdravé bábätko? Mne odporučili iba IVF. Že prirodzene to nemá význam..

nikola81
13. sep 2023

Ja som mala. Nedarilo sa 9 rokov. Potom IVF a vyslo na prvy krat. Uzivala som dlho Prednison tabletky a do 12 tyzdna si pichala Prolutex na udrzanie tehotenstva.

jaja391112
13. sep 2023

Ahoj, ja mam tiež túto diagnózu, ale nám sa podarilo vždy na prvýkrát, len žiaľ iba 1 dieťatko som vynosila zatiaľ a 2x potratila. Teraz som opäť tehotná na prvýkrát a beriem na reprodukcnej imunologii infúzie.

autor
13. sep 2023

@jaja391112 a otehotnela si prirodzene? No mňa dr tlačí iba do IVF ale idem ešte ku gynekológovi tak uvidím čo povie on a pri prvom ti to nevadilo ? Alebo to nezistili ? A nepamätáš si hodnotu ?

jaja391112
13. sep 2023

Mala by som mať stredné ťažkú formu, presne hodnoty neviem. Mne skončilo potratom prvé tehotenstvo, z druhého mam zdrave dieťatko, absolútne bez problémov, tretie tehotenstvo skončilo tiež MA a teraz toto štvrté je ešte len úplný začiatok, takže uvidíme, ale prvýkrát beriem tie infúzie. Ako sa nám podarilo dieťatko z 2 tehotenstva bez všetkého tak to mi nikto nevedel vysvetliť. Keďže nám sa tehotenstvo vždy podarilo, tak na IVF nás nikto zatiaľ neodporúčal, čiže ono zrejme závisí od toho, či aj máš problém otehotnieť alebo len donosit ako ja. Držím ti palce, aby sa Vás dieťatko podarilo tak ci tak 🙂

autor
13. sep 2023

@jaja391112 držím ti palce 🙏🙏 nie ja nemám problem otehotnieť len donosit l. Skúsim ešte zajtra zavolať tomu dr že akú liečbu navrhuje a ďakujem ti za odpoveď. Si prvá čo mi dala nádej že možno sa to raz aj nám podarí prirodzené

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre