Začala som si merať BT je to síce krátka doba ale chcela by som sa opýtať ako ju mám chápať ďakujem...
Takže moja teplota:od 3.1.do8.1menzes
Prvé meranie 12.1-36,9
13.1-36,4
14.1-36,9
15.1-36,9
16.1-36.9 17.1-36.4. 22.1-36,3. 23.1-36,2. 27.1-37.1. 28.1-36,4. 29.1-36,8. . 30.1-36.8. 31.1-36,8.
1.2-37,5. 2.2-37,1 . Ovulácia bola24.1
No z tohto je ťažko niečo vyhodnotiť, teploty má zmysel značiť do aplikácie aby si videla graf. Meriaš stále v rovnaký čas? Tie teploty ti aj dosť skáču.
@zyzy11 Ak nemáš možnosť alebo nevieš to značiť cez aplikáciu, nájdi si na nete tabuľku na to určenú, vytlač si ju a znač si to tam ručne do grafu.
Ja som takú používala, lebo som si tam chcela robiť aj svoje poznámky (napr. ohľadom liekov) a aj v tejto tlačenej podobe som sa vedela dobre orientovať.
Ale by bolo dobre merať každý deň, máš tam dosť pauzy v meraní a skáče ti to dosť, tak neviem či meriaš v rovnaký čas každý deň.
Mne to takto skákalo, keď som merala v ústach. V pošve to bolo stabilnejšie.
A v tej mojej tlačenej forme grafu, som si vedela zaznačiť aj keď sa stalo, že som niekedy merala ráno v inú hodinu a upravovala teplotu tým pádom. Všetko som si tam zaznacila.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ovulácia prebehla v dňoch kedy tvoja teplota bola najvyššia,ak si si merala vždy ráno v rovnakom čase,na tvojom mieste si stiahnem menštruačný kalendár a tam ti to spraví aj graf keď si budeš zaznamenávať... vždy keď ti teplota začne stúpať je dobre skúšať aby v čase ovulácie spermie už čakali na vajíčko😉