Baby prosím ktorá sa rozumie aspoň trochu bt viete mi poradiť či ide o anovulačný graf? Teplota mi stále neklesá a ovu pochybujem že prišla v ten piatok ako mi to graf vyznačil. Hlienu mám žalostne malo len po ms bolo viac čo som mala pocit že vtedy by mohla byt ms. A Ďakujem!!!
Ale teoreticky je mozne, ze bola hned po ms.
@myjusiatko dole meriam.. no chýbajú mi tam tie dva dni.. ale ak by bola ovu po ms a zadarilo sa tam to by mk test už ukázal určite.. takže nič.. ďakujem
@kvecinka321 ano, 8.8. prebehla pravdepodobne. Je potvrdena teplotou. Bol aj hlien?
@myjusiatko ale to už by bolo potvrdené aj tehotenstvo, nie?
@ceklis 8.8. - 24dc. Teraz je 3dpo.
@ceklis ale ak by bola ovulacia uz na zaciatku cyklu, tak ano, to by bola pekna trojfazova tehotenska krivka. 🙂
@myjusiatko Jaaaj 🙈 Ja ze 8dc bola ovu
@myjusiatko ďakujem.. hlienu mám veľmi malo neviem ako to odsledovať keď skoro ani nie je raz za čas si čosi všimnem na toaletnom.. inak nič...
@myjusiatko na začiatku ovu nebola tehotenský test som mala biely.. uf dúfam že ta ovu prebehla toho 8.8. Síce sme sa nemilovali ale aspoň by to znamenalo že ovulaciu mám čo som sa bála že vôbec nemám 🙂 len aby bola následne potom aj dlha LF...
@kvecinka321 a aka je teraz teplota? Ukaz graf.
Tak dnes som bola skoro hore.. štandardne si meriavam o 3:15 - 3:25.. dnes som sa zobudila o 2:44 tak som zmerala.. ešte som zadriemala a znova som zmerala o 3:10.. rozdiel bol 0.1 stupňa.. ktorá teplota je relevantná a ktorú mám zapísať? Z postele som nevyšla ani raz.. ďakujem 🙂
@kvecinka321 zapisala by som tu druhu. A nabuduce merala len raz. 🙂
@myjusiatko ďakujem.. hej už budem len raz.. neviem čo ma to napadlo.. len vždy sa zobudím predtým skôr pol hodinu sa len prehadzujem a slabo driemem.. a meriam až keď zvoní budík.. 🙂 ďakujem ešte raz!
@kvecinka321 co sa dialo 13 dc a 18 dc, ked ti vyskočili takto teploty hore? nebola si chora, alebo si zle v noci spala, alebo si malo spala?
@magic08 veru neviem spávam už teraz dobre kedysi som musela brat lieky, dnes to zvládnem sama alebo s deckom vínka pred spaním to ma tak utlmí a zaspim.. ale neviem vtedy neviem prečo mi ten začiatok tak skákal ako divy... ja som bola z toho mimo som sa bála že mám anovulačný ale ovu asi prebehla podľa teploty a tak sme ju aj premeškali 🙈 čo už aspoň viem ako ma vyzerať ovu podľa teploty.. učím sa..
@kvecinka321 aha... uvidis, ako sa budu spravat teploty dalej...
Veď hej.. včera a dnes začali už klesať.. sama som zvedavá ako sa to bude vyvíjať aj další cyklus.. normálne ma to zaujíma a už mi neprekáža to vstávanie.. len ešte aby bola dostatočne dlha aj LF.. ešte sa chcem spýtať ak by došlo k oplodnenie vajíčka počas ovulácie ktorá bola neskôr a do ms by som mala menej ako 10 dni povedzme že týždeň tak to oplodnené vajíčko sa vyplaví alebo organizmus vie nejako zareagovať a ms nepríde?
@kvecinka321 lutealna faza byva konstantna. Takze ked je neskor ovulacia, pride o to neskor aj menstruacia.
@myjusiatko ďakujem.. hovorím.. amatér..
@magic08 chcela som sa spýtať.. dnes som dostala ms ale teplotu som mala v čase meraní 37.0... takze mi oproti včerajšku stúpla.. a mala by klesať... môže to byt spôsobené aj tým že som veľmi zle spala? Často som sa budila pred meraním od pol noci do tretej som len driemalo tak na 15 min potom zas som sa prehadzovala..
@kvecinka321 ano, moze to byt sposobene zlym spankom, ze teplota stupla... kazdopadne, nie je podmienkou, ze teplota pred ms musi zakonite klesnut.... niekomu klesne par dni pred, klesne v den ms, niekomu klesne az počas ms....
@magic08 ďakujem veľmi.. 🙂
@kvecinka321 niet za čo 🙂
@kvecinka321 takze predsalen bola ovu skor. Odporucam kupit bazalny teplomer. Bude sa dat z grafu lepsie citat.
@myjusiatko tak mám už bazálny na 2 desatinné a už mi aj teplota klesla.. rozhodla som sa merať aj počas ms teplotu aby som sa vedela v tom naučila chodiť 😄 mohla byt ta ovu aj vtedy ako mi vyznačil graf? Alebo teda celkom na začiatku keď som ešte nemerala? No neviem.. alebo predsalen anovulacny? Uvidím asi další cyklus s týmto teplomerom..
@kvecinka321 urcite nebol anovulacny. Pravdepodobne bola jak vyznacil. Nevies, preco ti tam ta teplota tak vyletela?
@myjusiatko netuším teda vôbec prečo tak skákala... cez ms som mala nízke teploty klesla až po začatí ms.. dnes som mala ružový výtok... neviem ale z čoho ms mi už skončila v sobotu v nedeľu uz som sa kúpala a dnes ružový výtok.. ak by to bola ovulacia, zistim až keď stupne teplota a bude sa držať hore však? No uvidíme.. tento mesiac ideme na taktiku každý druhy deň 😄 a vo štvrtok idem k doktorovi tak sa aj jeho popýtam..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla pravidiel stm tam ovulaciu nevidim. Merias v ustach alebo v posve?