Ahojte baby, prosím vás pichate /pichali ste si prolutex? Aké ste mali dávkovanie? Ďakujem ☺️
ahoj, ja som si pichala prolutex ráno 1 ampulku denne....raz som si pichala aj 2x denne a to rano a večer.
Vďaka baby a nechali vám po vklade také isté dávkovanie až do kedy?? Do cca 12tt??
@andrea_r016
@tessa2299
@sonkam med som mala 2 denne, tak to bolo biochemicke. A teraz pri poslednom vklade co som mala 1prolutex +1amelgen, tak prolutex som pichala cca do 11tt a amelgen mi dr nechala do 15tt 🙂 mohla som si "vybrat", ci chcem pokracovat do 15tt s amelgenom alebo prolutexom. Podstatne bolo, ze sa mi znizila davka progesteronu vysadenim jedneho z nich 🙂
@sonkam pichala som do 13tt ....potom už bol vysadení
@tessa2299
@andrea_r016 a náhodou vám nejaký prolutex neostal??? 😍🙏🏻
@sonkam neostal mi ....využila som ho do posledného kusa
@evaevkaeva poprosím správu. Mám zaujem
Dievčatá prosím Vás, aká je cena Prolutexu pre samoplatcov? Idem do neho prvý krát, pred tým som vkladala Amelgen, teraz mám kombináciu. Vopred vďaka.
Ahojte prosím Vás máte skúsenosť som po ivf 6 týždeň brali mi hcg to mám dobré 10.000 ale že mám nízky progesterón čo najskôr pridať prolutex injekcie treba inak si vkladam amalgen 2x denne jednu..je to moc zle keď to mám nízke?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sonkam ahoj, jedna denne rano a k tomu amelgen cipok vecer 🙂. Pri inom vklade, ked som spinila, som mala 2 denne prolutex.