Prolaktín a snaha o otehotnenie

20. jún 2021

Ahojte, mam takú otázočku. Otehotneli ste niektorá aj so zvýšeným prolaktinom? Ci takáto možnosť je len zázrak 😂❤️ ďakujem za odpovede ☺️

kkovacovak
20. jún 2021

Ak máš nasadenú liečbu a sleduje ťa lekár tak nevidím dôvod prečo by to nebolo možné.

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
july0
20. jún 2021

ja som po 3 mesiacoch liečby (liečba trvá pokojne aj 5 rokov) a v októbri rodím :D a to mám nezhubný nádor v hlave kt. mi prolaktín produkuje.

nevenka
20. jún 2021

@ayanamirei presne tak. Ja som mala vzdy zvyseny a 3x som otehotnela prirodzene. Druhykrat, ked som este dost vela kojila. Aj menzes som dostala pomerne rychlo po porodoch, ale je teda dlhy cyklus a velmi nepravidelny.

autor
20. jún 2021

Lebo všade možné hľadám a nemôžem sa dopátrať.. Ďakujem za vaše odpovede ❤️ áno liečbu mam ale 2 týždeň ťahám s novými tabletkami cabest sa volajú. Na 7 dní jedna tableta. Ale beriem aj gynex a mastodynon.. A ovulacia prebehla prirodzene sama čomu sme sa aj s Dr veľmi ale veľmi čudovali ❤️ takže možné to je☺️

danyielli
15. júl 2021

ahoj, ako znasas cabest? je to ok v kombinacii s gynexom? asi tyzden si kvapkam gynex a dnes mi endo predpisala cabest na znizenie prolaktinu

autor
16. júl 2021

@danyielli ahooj, nebudem ti klamať prvé razy to bol brutálny boj hrozne... Ale ako prejdú prvé 2 dni tak sa to už dá vydržať... Ale dunenie v hlave stále a ta únava, 🥱🥱 a gynex ani neviem ze mam 😂

danyielli
16. júl 2021

vies mi napisat sukr.spravu?

kventi
16. júl 2021

Aky mas vysoky prolaktin ? Ja mam tiez zvyseny

danyielli
17. júl 2021

@kventi ja mam okolo 51

autor
17. júl 2021

@danyielli ja som mala cez 60 skoro 70 za mesiac s cabest +gynex +mastodynon hodnota 10.2 🙏

danyielli
17. júl 2021

perfektne ;)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre