Chcem sa opytat ked ste brali progestanelle zo spodu mali ste nafuknute brucho bolest vajecnikov ?
Bolesti... také PMS stavy skôr a 5kg plus. Keď som ich v 12tt vysadila, ľudia mi hovorili, že som schudnuta 😀 Lebo mi hlavne tvár splaskla.
@michaela329 😂 ja ich beriem na podporu na otehotnenie teraz som len zacala ..a bolest podbruska ako keby na ms .. vakecniky 🤦♀️..brucho tale nafuknute ..tak uvidime ci pride ms ..alebo nie ako ja ich nebudem zbytocne brat a priberat .. kedze sa z nich pribera ako tu citam 😬
Mňa z toho najviac boleli prsia. A to som.brala 2x denne odspodu, a nafúknuté brucho bolo už od 6tt ako keby som bola v 4tom mesiaci. Keď mi dr povolila vysadiť, ako je písané vyššie, splasla som
@adeladulova idem koncom mesiaca na kontrolu .. tal som zvedava ci pride ms ..ci to pomohlo k otehotneniu ..aj prsia ma bolia beriem uz dnes bude 8 mi den..este 2 dni a uvidime
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja som bolest vajecnikov nemala. Ale nafuknutie áno. Prvg mesiac užívania som pribrala 7kg, cele tehotenstvo som bola zavodnená ako bublina. Mala som len bolesti v podbrušku také bežné tehotenské