Progestanelle - nafúknuté bruško a bolesť vaječníkov

viks33
15. nov 2024

Chcem sa opytat ked ste brali progestanelle zo spodu mali ste nafuknute brucho bolest vajecnikov ?

stela567
15. nov 2024

Ahoj ja som bolest vajecnikov nemala. Ale nafuknutie áno. Prvg mesiac užívania som pribrala 7kg, cele tehotenstvo som bola zavodnená ako bublina. Mala som len bolesti v podbrušku také bežné tehotenské

viks33
autor
15. nov 2024

@stela567 nooo ja pockam ci pride ms ..ked tak urobim test ..uvidime ci pomohli k otehotneniu ..

michaela329
15. nov 2024

Bolesti... také PMS stavy skôr a 5kg plus. Keď som ich v 12tt vysadila, ľudia mi hovorili, že som schudnuta 😀 Lebo mi hlavne tvár splaskla.

viks33
autor
15. nov 2024

@michaela329 😂 ja ich beriem na podporu na otehotnenie teraz som len zacala ..a bolest podbruska ako keby na ms .. vakecniky 🤦‍♀️..brucho tale nafuknute ..tak uvidime ci pride ms ..alebo nie ako ja ich nebudem zbytocne brat a priberat .. kedze sa z nich pribera ako tu citam 😬

adeladulova
18. nov 2024

Mňa z toho najviac boleli prsia. A to som.brala 2x denne odspodu, a nafúknuté brucho bolo už od 6tt ako keby som bola v 4tom mesiaci. Keď mi dr povolila vysadiť, ako je písané vyššie, splasla som

viks33
autor
18. nov 2024

@adeladulova idem koncom mesiaca na kontrolu .. tal som zvedava ci pride ms ..ci to pomohlo k otehotneniu ..aj prsia ma bolia beriem uz dnes bude 8 mi den..este 2 dni a uvidime

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre