Progestanelle 200 mg a slabšia menštruácia

summersunny94
8. sep 2021

Ahojte žienky, s mužom sa snažíme o dieťatko už šiesty mesiac, minulý mesiac mi bol nasadený progesteron, dostala som MS , ktorá bola omnoho kratšia a omnoho slabšia ako som vždy doteraz mala. Nanajvýš vždy pred MS má strašne moc bolia prsia, až príšerne moc, tento cyklus má prvýkrát neboleli pred MS vôbec (čo sa nestalo už 2 roky - od pôrodu).
A nanajvys ma pred tou krátkou MS príšerne boleli vaječníky, pichalo v podbrušku, mám stále záhu (čo ja som mala len v tehotenstve) . Chcem sa teda spýtať, či za to môžu tie tabletky Progestanelle 200 mg, alebo či by sa náhodou nemohlo jednať aj o tehotenstvo (keďže som už viackrát počula, že niektoré ženy majú aj na začiatku tehu MS). Test si spravím samozrejme tiež, čo v najkratšom čase, len som sa vás chcela spýtať, či ste sa s tým niekedy už stretli. Ďakujem vám vopred z vaše odpovede. 😊

dejna_
8. sep 2021

@summersunny94 tiež som mala progestanalle a tiež žiadne bolesti pŕs pred menštruáciou a inokedy poraď hruza

summersunny94
autor
8. sep 2021

@dejna_ a už ho neužívas? Brala si ho kvôli otehotneniu či? Reku či ti pomohol, alebo nie? 🙂

dejna_
8. sep 2021

@summersunny94 ja ho užívam od asi 17 DC kvôli spineniu pred menzesom mala som ho dva cykly zatiaľ sa spinenie skrátilo na dva dni pred menzesom zo 6 ticho takže na toto pomohol tehotná zatiaľ nie som ...

miskamicha
8. sep 2021

@summersunny94 hlavne progestanelle nasadit az PO ovulácii. Moze to mat za nasledok progesteron ale aj tehotenstvo 🙂 drzim palce

summersunny94
autor
8. sep 2021

@dejna_ jáj tak a picha ťa aj vo vaječníkoch, resp. máš také bolesti/tlaky v podbruší?

dejna_
8. sep 2021

@summersunny94 vieš čo popravde som mala asi všetky tehotenské príznaky 😬 ale tehotná som nebola ..jeden mesiac pichalo viac jeden menej ťažko povedať z vlastnej skúsenosti ti poviem nesledujem sa už toľko ...človek to nejak časom prestane riešiť ..len to to spinenie má dosť otravovalo keďže polku mesiaca som mala buď spinenie alebo krámy 🙈

veronikaa006
8. sep 2021

@summersunny94 ja som mala po progesterone silnejšiu a bolestivejsiu menštruáciu.

summersunny94
autor
8. sep 2021

@veronikaa006 a nemala si také že bolesti vo vaječníkoch apod..? 🙂

veronikaa006
8. sep 2021

@summersunny94 nie iba bolesti podbruška ako pri ms no silnejšie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre