Ahojte snažíme sa s partnerom cez rok o babatko a stále nič. Gynekológ mi nasadil progestanalle 2x1 tbl od 16 dňa cyklu na 10 dni aby sa mi trosku upravila menstruacia pretože po covide mi z 28 dňového cyklu skrátil na 24-25 dni. Tento cyklus som začala este len s tabletkami. Dnes som 22 deň cyklu a už 4 dni má neskutočne bolia prsia, sú naliate a včera má začali bolieť aj bradavky. Ovulaciu som mala na 10 deň cyklu kedy sme šli na plno pred aj v deň ovu. Inak som pred tým mala ovu vždy na 14-15 deň A viem teraz že bola určite na 10 deň. Teraz som si po nočnej kúpila aj tehu test ale vyšiel negat. Už ma ide poraziť z tej bolesti a prsia bez podprsenky mat ani nemôžem a spat na nich už duplom 🙈 myslite že je to z toho progestanalle alebo že by sa možno zadarilo ? A pomohol progestanalle v úprave cyklu niekomu ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My sme sa rok snažili a nič nakoniec sa muž vybral lekárovi na sermiogram zistili že sú spomalené spermie nasadili mu folandrol tuším tak sa to volá ja som brala vyše roka antiku. Bolo by dobre vyšetrenie partnera aj vás. Ja som bola u gyndu a všetko som mala ôk nevidel žiadny problém. Keď vám môžem poradiť nasadiť Febibion na otehotnenie ja som brala rok a muž bral Folandrol od lekára. A kotvocnyk kvapky nasadiť je to dobre aj na vajíčko pri ovulke a aj partner môže brat je to dobre na pohyblivosť súpermi... A čo človek nečakal po roku snaženia 6mesacni uzlík sa nám narodil. A ešte jedno pozbudzue to sexualitu ten kotvycnik kvapkách predávajú to zdravej výžive odporúčam. Držím palce