ahoj idem si poradu 😊 s priateľom sa snažíme už vyše roka o bábätko nedá sa mi otehotnieť keď že nemám vôbec menštruáciu trvá to už 3 roki začala som to riešiť s mojím kinekologom po utrazvukovom visetreni mi povedal že umna preto neprebieha menštruácia ani ovulácia goli nadvahe 😕 dal mi inofolic combi po douzivani 2dvoch baleniach som začala krvácať objavil sa mi ružový vitok úplne slabulinki mohla to byť ovulácia ?
moje slovencinarske srdce krvaca....
@dominikac321 nemusi byt slovenka🙄
Najprv si daj dietu dostan sa do dobreho zdravotneho stavu potom rieš plodenie. Tvoje telo dobre vie preco ti v takomto stave nedovoli otehotniet.
Ahoj ja som mala tiež podobný problém. Kamarátka mi raz poradila jeden prírodný produkt vďaka ktorému som najprv absolvovala očistu organizmu a následne som si upravila hormonálny systém a podarilo sa otehotnieť a teraz už je dcérka na svete 😄ak by ťa to zaujalo môžem ti povedať viac ak budeš chcieť...
@bambulienka25 ide o produkty od firmy duolive, no vždy je lepšie riešiť to individuálne bo každý má iný problém a nie každému ten jeden konkrétny produkt musí pomôcť
@bambulienka25 dalsie MLM, co si cakala 😉
@sandra098 Nehnevaj sa, ale ten pravopis je katastrofa, ked tu uz nieco pridavas tak si daj aspon tu namahu nech je to citatelne. A ozaj tazko uverit, ze ak nemas menstruaciu gynekolog ti predpisal len Inofolic. Ak je to naozaj tak, skus radsej zmenit doktora. A samozrejme idealne by bolo aj schudnut.
@bambulienka25 také vystizne🙂 fakt mam rada tvoje trefne odpovede 🙂
Zeny, smutno mi je z vas...dievca mozno ani nie je Slovenka, mozno ma poruchu ucenia, mozno vie nadherne malovat alebo spievat...len preto, ze nevie spravne pisat, sa citite byt lepsie ?
...a to som tiez slovencinarka, ale nesudim a nezhadzujem ludi podla pravopisu...
@bambulienka25
Bod 4/ je blbosť. Nemala som pravidelnú menštruáciu každý mesiac a bez väčších problémov mám 2 deti. Jasné, že s pravidelnou je väčšia pravdepodobnosť mať dieťa...
@walteaa Presne to ma hneď napadlo, že všetky ako dokonalé perfektné, pohotovo odpovedajúce. Akurát sme zabudli, aký zmysel má toto fórum. Pre niekoho môže byť určitá vec úplne jasná a pre niekoho naopak. Ľudia sú rôzni a toto fórum slúži na pomoc- zhadzovanie a nepodstatné pripomienky si môžeme nechať...
@bambulienka25 babulienka moja 🙂 ty musíš byť taká chitra a vzdelaná že má tu ideš poučovať aj napriek tomu že má nepoznáš je mi strašne smutno zvas aj mne že ako môžete byť takéto arogantne namyslene a úplne riešite nepodstatné veci ja som sem prišla slušné si po radu pretože mám problém a nikoho neurazam nič podobné .ale ďakujem každopádne za vaše odpovede a rady ☺️
@bambulienka25 už podľa tej gramatiky nemá zmysel rozvíjať túto diskusiu..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sandra098 ťažko povedať. Keď nemáš ani menzes a zrazu by si mala ovulacne krvacanie. Koľko znamená "mam nadvahu". Ak nemáš menzes, ťažko uveriť, že ti predpísal len inofolic.