Problém s ovuláciou

29. jún 2023

Ahojte .. mám otázku...dala som si vybrať vnútromaternicové teliesko hormonálne aby sme mohli mať bábo.doktor povedal že je možné že to bude trvať kým sa mi to dá všetko dokopy no ja už som mala menštruáciu dva krát a ovuláciu podľa všetkého nie😟robila som si síce iba pár testov ale vždy boli negatívne.dnes mám 15dc a test negatívny 😟nemám ani žiadne príznaky ovulácie.minuly mesiac som mala príznaky ale testy aj tak negat.je pravda že nerobím si testy niekoľko krát denne príde mi to už moc🙈ale čítala som práve že anovulacia môže byť aj pri autoimunitnych ochoreniach a ja mám ochorenie myastenia gravis tak som sa zľakla.teliesko som mala 4roky takže menštruáciu som nemavala a teraz je ťažké zistiť aký mám cyklus ešte momentálne.po vybratí telieska mi prišla menštruácia 25.5. a teraz už 15.6. a celkom sa v tých výpočtoch nevyznám ,😏myslíte že mám zájsť na gynekológiu a poprosiť doktora nech mi to pozrie ?zrejme tam bude vidieť či sa nieco deje alebo tak😁

pet888
30. jún 2023

Urcite chod k doktorovi,nech sa ti na to pozrie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre