Problém s otehotnením už 2 roky

nataliaa3003
8. jún 2021

Zdravím,
mám pár otazeček tak doufám že tady najdu odpoveď.
Už skoro 2 roky se s priatelom snažíme o miminko, do toho jsem od roku 2017 bez jednoho vejcovodu, máte nake zkušenosti s vitaminamy a nebo s čaji popripade nakou kliniku okolo žiliny která se tady tim zajma . Budu moc ráda za všelijaké typy od vas.

miska7754
8. jún 2021

@nataliaa3003 ja som tiez mala mimomaternicove minuly rok odobrali mi lavy vajvcivod a od maja sa snazime o druhe babo

mamamasama
8. jún 2021

Inifolic, kyselina listova, vitamin B, zinok a vela vela zeleniny... nam sa zdarilo, ked som si dala mesacny detox... proste bez nezdravych veci, zjedla som tony ruzickoveho kelu, brokolice, spenatu, bola aom na cerstvom vzduchu... vzala som si volno z prace... takisto sme sa predtym dlho pokusali a az toto zabralo

nataliaa3003
autor
8. jún 2021

cetla jsem si že pomaha i čaj od Ludmily Mojžišovej, máte nekterá s tím zkušenosti ? a nebo jsem i nasla produkty od tiande.

zanetakovacsova
8. jún 2021

@nataliaa3003 ja mám skúsenosti s Tiande... Odporúčam. Už som v 3.trimestri

any_soj
8. jún 2021

@nataliaa3003 ahoj 🙂 v Žiline skús doktora Wallenfelsa (ja k nemu dochadzam z Brezna, mnohé aj z ďalej). Zaoberá sa NaPro technológiou (plodar.sk).

evina0
8. jún 2021

@nataliaa3003 ahoj pracujem s tradicnou cinskou medicinou od Tiande. Ak by si chcela rada ti poradim ci nastavim kúru.mame naozaj mnoho zienok co im spravne nastavena kura pomohla.

marycarrie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evina0
9. jún 2021

@marycarrie som rada ze si spokojna s Tiande. Mna tiez zachranilo pred operaciou. Su zeny co na tinade nadavaju ale to vdaka tomu ze zena si nemoze sama nasadit kuru ked produktom nerozumie. Zacne silnejsou a nastava problem
Ale su aj zeny co im zlozenie.nevadi, predsa je to bylinne a aj bylinky mozu vadit.

marycarrie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre