Problém s otehotnením. Čo nám pomôže?

26. apr 2022

Ahojte. Čo Vám pomohlo pri otehotnení? 4m berieme s manželom inofolic a folandrol. Dobre stane sa, že ho zabudnem zobrať niekedy aj dva dni po sebe. Ale len také rady, nejaké kvapky, alebo iné vitamíny? Ďakujem za každú radu 🙂

clori
26. apr 2022

ake vysetrenia mate za sebou? bol manzel na spermiograme? Mas spraveny hormonalny profil, folikulometriu, vysetrenu priechodnost vajickovodov? treba zistit najskor vas zdravotny stav, ci tam nie je fyzicka pricina neuspechov. vitaminy vam v takom pripade nepomozu.

katches69
26. apr 2022

My sme sa snazili tristvrte roka a to sme spolu skoro 7rokov. Uz som nedufala, na gyne vsetko v poriadku. Az sa nakoniec podarilo, ani neviem ako. Mozno to niekedy pride samo, ale drzim palce nech sa zadari 😇

jaskolka
26. apr 2022

Píšeš veľmi málo informácií. Koľko sa snažíte? Ak tie 4 mesiace, tak to je ešte úplne v pohode,obvykle sa berie ako problém, ak par nepocne po roku pravidelného nechraneneho styku.
Aký je váš vek? Sleduješ si cyklus? Vieš, kedy máš ovulaciu, merias si BT, robíš ovulačné testy? Alebo máte nejaké vyšetrenia už za sebou?
Rady ako kvapky a vitamíny... To ťažko radiť, lebo skutočne nikto nevie,lde môže byť byt (ak vôbec je) problém.

ailiba
26. apr 2022

@clori snazia sa len 4 mes.... Podla mna je to este skoro na vyšetrenia.

stella1993
26. apr 2022

Neriešiť to najviac pomáha

autor
26. apr 2022

@ailiba snažíme sa dlhšie, ale na inofolic sme prešli pred 4 mesiacmi či zaberie.

rachel36a
26. apr 2022

Tak v prvom rade dat vysetrit na gynde, hormony a spermiogram...aby ste vedeli ci je vobec mozzne mat dieta...

ailiba
26. apr 2022

Aha, tak by som isla za gynekologickou... Minimalne zatial hormonalny profil, vyter na mykoplazmu, ureoplazmu a chlamydie, sliznica maternice, folikulometria a spermiogram u chlapa. Neviem kolko mas rokov, ani ako dlho sa snazite. Ale standartne sa to riesi az po roku. Ak pravda nemas 40 rokov.

autor
26. apr 2022

@ailiba nie..mam skoro 28 a snažíme sa rok aj niečo, i keď sex nie je pravidelný (predsa buď je na týždňovke a príde muž mimo mojich plodných dni, alebo nie je chuť práve vtedy no)

veruska00
26. apr 2022

Ahoj po 4 rokoch snazenia sa nam podarilo neviem ci nam pomohli kvapky gynex ale podarilo sa 😊podla mna by si to mala vyskusat drzim palce

autor
26. apr 2022

@veruska00 už som si ich zadovážila, skúsime to 🙂

ailiba
26. apr 2022

V tom pripade to skus trosku vypustit... Mozno to pomoze najviac. Ked spolu nie ste cez plodne dni, tak vam asi nic nepomoze😅. Raz sa urcite trafite👍

autor
26. apr 2022

@veruska00 snáď mi nerozhádžu cyklus

autor
26. apr 2022

@ailiba aj cez plodné sme skúšali a zatiaľ nič 🙂 no skúsim gynex

ailiba
26. apr 2022

Skus, nie vzdy to ide tak rychlo.

veruska00
26. apr 2022

Ja som nemala zoadne problemi 😊😉

d253
4. máj 2022

nam pomohla kombinacia inofolic combi premiun + folandrol ... inofolic som uzivala cca 5 mesiacov a manzel folandrol asi len 3 mesiace.
ak by mal niekto zaujem ostali mi aj inofolic aj folandrol 🙂

autor
4. máj 2022

@d253 mne práce došli kvapky gynex, ale tak každý sa ohrádza, že sú homeopatické, a že sú vyrobené na báze kryštaloterapie, fytoterapie a psychotroniky, čo je proti Bohu a že sa to neskôr môže duchovne na človeku inak prejaviť, keď to bude brať.... atď, atď. a to som len tie kvapky spomenula a už som mala prednášku

autor
4. máj 2022

@d253 berieme aj inofolic aj folandrol ďalej, no uvidíme, či sa tento mesiac zadarilo, za mesiac ma čaká operácia - laparoskopia, aby mi zistili, prečo mám bolesti, keďže mi na to nevedia prísť. tak uvidíme, či vôbec pôjdem.

d253
4. máj 2022

Gynex som uzivala a neurobil mi nic...ani neupravil cyklus a ani nepomohol k otehotneniu.

podla toho co mi doktori povedali nikdy nemam otehotniet inak ako cez umele kedze mam aj v posve a aj v krvi protilatky na spermie + PCOS + manzel nie 100%tny spermiogram.
nakoniec sme sa rozhodli ze skusime podstupit jeden krat inseminaciu v Heliose v KE a ak to nevynde ideme rovno na umele..... a dnes som v 7mom tyzdni a zatial vsetko ok 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre