Dobrý deň, s priateľom sa pokúšame o bábätko ale máme taký problém, že sa neviem urobiť do mňa. Máme aj dlhý vášnivy sex ale nejde to. Ked ho uspokojujem orálne tak je všetko v poriadku, len keď sa má urobiť do mna nejde mu to. Prosím poradte čo máme robit :(
@breznica Nie lebo mi práveže bábätko chceme
Suhlasim, ze asi psychika. Ale ak ste presvedceni, ze babatko chcete, semeno sa da dat dnu aj inak.
@blondgirl11 a on co ti na to povedal? By mal vediet v com je problem
@lilyianka povedal, že keď je už pri uplnom vyvrcholení tak zrazu to nejde a začne to klesať
@blondgirl11 A nemôže to byť tak, že bábätko chceš len ty a on nechce? Všetko tomu nasvedčuje a bojí sa ti to povedať.
moze to byt aj zvyk, alebo nie je vnutorne uplne presvedcený, ze to dieta naozaj chce. Tak funguje podvedomie....
@blondgirl11 rob ho orálne a tesne pred urobenim nech ide do teba
Urcite je to psychika, poznam take pripady,niekedy v minulosti asi zazil nieco neprijemne. Viem ze tu uz bola podobna tema a zena to riesila tak,ze tie spermie rychlo nabrala do striekacky a dala si ju dovnutra.
A pred tym, ako ste sa zacali snazit o babo, mu to islo? Lebo ak ten problem mal vzdy, moze to byt aj nieco fyzicke...ale ked len teraz, pri snazeni, mozno psychika
Podla mna sa o tom ci naozaj obaja chcete dieta porozpravajte. Podla mna tiez pracuje podvedomie a nie je uplne vnutorne presvedceny ze to dieta chce.
odporúčam pohovor so sexuológom....aj my sme to jedného času riešili a mne sexuol. o tom povedal niečo iné ako kočky tvrdia...
Asi si vyzicky nevyhovujete a ked je v tebe, asi sa nedokaze az tak vzrusit, aby to dokoncil.
@mius.brcko nešlo to ani predtým :/
on ta bábo chce tiež lebo vidno na ňom aj mi hovorí, že je sklamaný že to nejde
@blondgirl11 ak to nešlo ani predtým,naozaj môže ísť o fyzicky problém.....treba zistiť príčinu ,navštíviť dr
@pininka tak to prvykrat v zivote pocujem o samoinseminacii 😂😂😂 v realite to teda musela byt komedia
@lindusss2016 ano,ale asi to pre tie baby az taka sranda nieje, citala som aj o babach ktore chcu mat deti same a nechcu s darcom spermii ani spat
@pininka to je dost sebecke, nie? Dopredu dietatu odopriet otca. A ked uz chcu otehotniet inak ako prirodzene, su na to specializovane kliniky a nie sa doma obstrekovat spermiami
Tak ale tu uz nejde iba do dieta, ale vyvstáva tu problém aj do budúcnosti, ze asi nebudú mať uspokojivý sexuálny život
@blondgirl11 no treba navstivit najprv urologa, mozno potom aj psychiatra. je tam nejaky blok, ktory treba riesit. ak to babo velmi chcete, mozno po oralnom sexe, ak teda tvrdis, ze tak to ide, nabrala to do striekacky a sup dnu... 💃
@lindusss2016 ale jasne, ja to neschvalujem, ale neviem ci v centrach to umoznuju aj slobodnej zene,to netusim,ja len pisem ze viem ako to riesia niektore zeny,pre mna je to tiez nepochopitelne, ale tvoj prioad je iny, ide o funkcnu poruchu, mozno aj s gynekologom by som o tom hovorila ake mate moznosti.
Myslim, ze toto bude psychickeho razu, ja by som tiez to komunikovala najskor s gyn a potom asi najskor s psychologom, pripadne psychiatrom, niekde je problem, ktory treba riesit. Lebo to moze byt pre vas problem aj do buducna
@blondgirl11 psychika, jednoznačne. Partner Ti síce povie, že dieťa chce, ale v podvedomí vlastne nechce, preberte to spolu ešte raz a otvorene.
No, partner nech ide k sexuologovi.
Skús použiť kondóm nepovec mu a sprav na nom dierku uvydíš
Neber to tak aspon zistíš či má nejaký problém alebo sa nevie rozhodnúť ci bábo chce alebo nie len ti to nevie povedať môjmu priatelovi sa raz stala vec že pri sexe mu zlihal ale bolo to zrejme preto že v ten deň sa velmy zlakol skoro havaroval ale od vtedy sa mu to nestalo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Psychika.boji sa ze zostanes tehotna