Problém otehotnieť po sekcii

daduska272
4. jún 2018

Ahojte maminky.....prosim poradte nieco.....uz jedno dietatko mame...to sa nam po vysadeni antikoncepie podarilo na druhy cyklus.....narodila sa sekciu....po roku a pol od sekcie sme sa zacali snazit a druhe a za chvilju to uz bude rok a nic.....u gynekologa na sone bolo po 6.mesiacoch snazenia vsetko ok....liecim sa aj na stitnu zlazu ale tam m dobre vysledky a doktorka povedala ze vsetko ok z tej strany....brali sme uz aj rozne vitaminy a stale nic....

jannali
5. jún 2018

Skús prefuk vajcovodov, mne to pomohlo. Prip. si daj spraviť hormonálny profil (niekedy je problém i v nedostatku vitamínov), prip. partner spermiogram.

ivanka000
5. jún 2018

Poprosim poradit z priatelom sa uz 7 mesiacov snazime o miminko no neúspešne. Návštevy gynekologa su pravidelne a vraj je všetko v normals a neexistuje ziaden problem. Skúšame to stale a max. Cez plodne dni a ovulaciu a stale nič .Žienky poprosim poradiť

jannali
6. jún 2018

Ja som si robila ovu testy, aby som presne vedela, plus veeela vitamínov a ako som vyššie písala, prefuk vajcovodov.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre