Ahojte baby,
Chcela by som sa opýtať mala ste niektorá problém otehotnieť keď ste veľmi zarastali na miestach ako hrudník pod krkom a tak.
Pretože mám tento problém a dočítala som sa že je to dosť veľký problém pre otehotnenie.
@simuska255 a máš pravidelnú menštruáciu ?
@soffy14 boli ste na hormonálnom profile?poprípade nejake krvne testy na gynde poprípade na endokrinológii??
Ja mam resp mala som neviem uz dlhe roky mi nebai hormonálny profik (zmenila som lekara tak budem si pytat nech mi spravi) pcos zevraj som mala možno mam neviem zanedbal ma lekar po pôrode
Ale mala som pcos ako som pisala vysse
zvýšený prolaktin(hormon pri com sa tvorí mlieko a zabraňuje tehu ale mne tekukta nevytekala z pŕs)
muzske hormóny zvysene
Prve tehu som mala MA v 12tt
Druhé tehu po roku uspesne a uz je vedla mna 5r dcera ;)
@soffy14 vobec. Ja nemenstruujem cely zivot ani ked som brala antiku nic. Az teraz ked to riesim z centrom som dostala po ich liecbe. A beriem closty na fozrievanie vajicka a potom mi bude podany ovitrel alebo nieco ine na prasknutie vajicka. Inac bez ich pomoci menzes nemam vobec.
@zuzkaa1991 takže to vadí ? Či nie 😁hehh
@simuska255 ja zase mám pravidelnú menštruáciu 😁
@soffy14 tak vidis ja ked neidem do centra nemam ziadnu . Nereagovala som ani na vyvolavacky. Az teraz po hormonalnej liecbe v centre
@soffy14 ja jedine co mam problém tak je ochlpenie na brade na krku(pod bradou) ale ako su hormóny netusim neriešil gynekológ kedze po potrate som zmenila som si myslela ze je ok podla recenzi ale opak bol pravdou....chystám sa k novej na vyšetrenie
Co sa tyka tehu neviem ci kyret aleno potrat ale zevraj cysty mi zmizli.....po porode mam ms na cas podla hodiniek
Treba len skusat na pomohlo obe tehu sex maratón 🤣smeje sa nad tym stale ale to sme mali pred tehu rozne vyšetrenia aj geneticke atd....preto a sa pytam ci ste boli na vyšetrení ako dlho sa snažíte co mate vyskusane kazde telo ine je ;)
Plus v 20tke mi povedali ci kolko som mala ze ja nikdy deti nebudem mat
porad sa s gynekologom, alebo skuste nejaku kliniku, kde vam spravia testy a vyšetria vas (oboch)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@soffy14 moze to byt priznak hormonalnej nerovnovahy, ale treba to riesit. S endokrynologom, s gynekologom. Je to len priznak