Ahoj zienky chcela som sa spýtať kedy po pohlavnom styku môže žena cítiť príznaky tehu?
Máme šancu ak sme skúsili 10ti deň cyklu 3 dní po menstruacii ? Ďakujem
@pininka1 vajíčko vydrží až 5 dní nie?
@pininka1 ovulku som podla mna mala hneď na druhý deň veľmi ma pichalo podbrusku na lavej strane
@pininka1 prsia musia bolieť vždy?
@noemikatka nemusia...nemusis mat vobec ziadne priznaky.
@amelia000 myslis ze jej to ovulacia silné pichanie pod bruskom na ľavej strane
@noemikatka vajíčko nevydrží 5 dni. Skús pozrieť
https://www.youtube.com/watch?v=soGHaYNCCpk@noemikatka no to hlavne ak sa snazite by si ty mala vediet kedy mas ovu. Ale hej ak ju mas hned po MS moze sa zadarit aj 3 dni po skonceni MS.
@amelia000 Budem sa modlít aby sa podarilo
@noemikatka nemodli sa to ti nepomoze, skor si zisti kedy mas ovu ;)
@noemikatka pokial to mavas kazdy mesiac bolesti v cca polke cyklu a striedaju sa ti strany kde ta to v bruchu picha, tak ano mohla to byt ovulacia a mozes byt tehotna ... Pokial to ale nemavas kazdy mesiac tieto bolesti tak pichlava bolest na lavej strane su napr zastavene vetry 😅
Skôr zisťuj, ako a kedy presne máš ovuláciu, trebárs skus ovulačné testy, bazalnu si merať, či hlien. Dĺžku cyklu, či máš presný. A hlavne pravidelný sex, až tak veľmi sa neupinaj len na "dní ovulácie", odporúčam, ak je to možné, mat styk každý druhý, či tretí deň, tak je to podľa mňa viac šanca, ako týždeň nič a potom sexovať dvakrát denne, či chcem ci nie, lebo "musíme"
Ja som mala 5 dni po otehotneni kovovu pachut v ustach take dva dni. Tak som velice spravila test a negativny . Potom som so vsimla, ze je ti ten typ ,co testuje az ked vynecha menzes. Tak som pockala a na tom druhom pokuse ( den po vynechani) dve kolajnice. Ale okrem tej kovovej pachuti som nemala ziadny priznak, ani tuk. To prislo az po tom teste tak tyzden.
@jaskolka aky presné výtok ma byt počas ovu a ano bolestí mam každý mesiac take ze ma dole pod bruskom picha
@jaskolka dĺžky ciklu býva občas rovnaké a inokedy 27.28.29 dni
@noemikatka skus to narovno aj s bazalnou teplotou, testami...aspon zistis ako tvoje telo funguje.
Ja som mala snad kazdy mesiac priznaky a vzdy bol test negativny. A ked som ziadne priznaky nemala, zrazu bum, test pozitivny :D
@noemikatka Nič nemusí boliet, žiadne príznaky. 2x tehu. 2zdrave deti. Odporúčam menej pozorovat svoj stav a "tlačiť na pilu"....
@noemikatka Myslíš ze modlenie pomaha k oplodneniu.😀😀😀
@bambulienka25 Jj😀😊😉
@bambulienka25 Píšem "menej tlačiť na pilu...
@noemikatka 10 deň cyklu?tak najviac by ste sa mali snažiť v čase ovu aj viac dní po sebe.aj, keby ste to mali super naplánované aj tak musí byť 100% zdravé vajíčko, rýchle pohyblivé kvalitné spermie je to celá veda😀spermia sa musí zavrtat do vajíčka nesleduj to tak.priznak som mala len jeden ináč celé tehotenstvo nič iné, že ma zo zaciatku veľmi boleli až pálili prsia.Otehotnela som 3 dni pred menzesom muž bol celý mesiac preč a ovu som mala v polke cyklu, ktorý bol pravidelný je to všetko obrovská nahoda
@noemikatka počas ovulácie je taky priesvitný tahavy hlien, mimo nej skôr hustý, lepkavy
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Šanca je vždy, ale tri dni po menzese je podľa mňa skoro skúšať. Ja som mala pomerne rýchlo príznaky, prsia má začali bolieť vždy veľmi skoro