Neviem ako začať... V prvom rade Vás chcem pozdraviť, Ahojte 🙃
Začnem tým že moja menštruácia je posledné mesiace veľmi zvláštna... Zvyknem krvácať aj 2x do mesiaca 🙈 proste začalo to tak že mi prišli o 2tyzdne skôr mala som ich 12dni prešiel týžden aj nejake 3dni a mne zas prišli mala som ich 8dní ale boli len také úplne slabučké potom zas po dvoch tyždnoch 10dni a takto to ide do teraz... Ale zakaždým ich mám len také slabšie... Posledný týžden mám strašne návali tepla... Je mi zima a zároveň brutálne teplo... Veľmi priberám poslednom čase aj keď držím dietu proste kilá idú stále hore, už vyzerám jak v 8mesiaci, vážne! Bola som si dať aj vyšetriť štítnu žlazu kedže som s ňou vždy mala problémy... Ale vraj je v poriadku a dr mi dala iba vitamíny... To sú také najzákladnejšie problémy čo ma trápia už chvílu 😔 bola by som rada keby ste mi voláko poradili alebo pomohli čo mám so sebou robit hlavne s tou váhou, už neoblečiem ani trička čo som nosila ☹️ nemám chuť už ani žiť keď vyzerám takto, jak oblina... Akurát dnes idem ku gynekológovy a tam uvidím čo mi povie na tu moju večne gebravú pi*u... Ale na aké vyšetrenie sa dať ešte poslať 😟 lebo už mi je z toho strašne smutno... Ďakujem tým čo to dočítali a polž sem a taktiež ďakujem za každú normálnu odpoved 🖤
@77kacena zdravim, menopauza asi nie... Mam 20rokov
@satanovodieta no môžu to byť rozhádzané hormóny treba riešiť z doktorom v prvom rade
@77kacena uz som riesila dnes... Dal mi lieky... Len velmi sa bojim ze z nich priberem este viac ☹️
@satanovodieta a čo povedal? sú to hormony?
@77kacena ano su to hormony
@satanovodieta na rozhadzané hormóny sú dobré aj bylinné vložky a ženský čaj tak ak ti lieky nebudú robiť dobre poradím ti čo a ako ale však uvidíš možno zaberú a nebudeš priberať
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj vyzerá to akoby si mala rozhádzané hormóny a ten opis sedí na menopauzu tie návali tepla a priberanie, uvidíš čo ti povie doktor