Čaute žienky snažíme sa priateľom už 3 roky o bábätko a stále nič boli sme aj na vyšetrenie v Košiciach a tam zistili že má priateľ o polovicu menej smermii myslíte že máme nejakú šancu???
@annaorackova môjmu mužovi povedal pred 5 rokmi lekár, že ma katastrofálny spermiogram, že teda prirodzene dieťa asi nesplodí…a uviedol mu ako diagnózu neplodnosť..v tej dobe sme sa o bábätko nesnažili, ani sme o tom ešte neuvažovali…roky mi to ale vrtalo v hlave, priznám sa a dosť som sa bála toho, či to tak fakt bude…keď sme si povedali, že sa ideme snažiť podarilo sa to hneď 🙏 takže len také povzbudenie, že evidentne je všetko možné🙂
Držím veľmi palce 🙏 verím, že sa vám to podarí.
Beriete nejaké doplnky? Môj 2 mesiace pred plánovaným snažením začal užívať vitamin E, Zinok, Folandrol, Koenzým Q10 a Červenú repu🙂
Ja Femibion balenie, potom balenie inofolic a tiež vitamin E.
@ivkav5 ja so pol roka užívala duphaston kvôli nepravidelnej menštruácii a doktor nám doporučil užívať vitamín D a kyselinu listovú
@petamich pohyblivé mal 53,% a výšok nepohyblive.
@annaorackova a mofologia bola aka? a motilita bola A,B,C? tam je viacero podla mna dolezitejsich ukazovatelov ako objem, aky zaver vam dali tam kde ste boli?
kazdopadne moj manzel mal katastrofalny spermiogram aj ked objem mal okej a dieta mame
drzim paste! 🤞🏻
@petamich morfologicky normálne spermie 1,5% TZI: 1,7 >4% na višetrene sme boli v Sanatórium pre liečbu neplodnosti SPLN s.r.o. v Košiciach
@annaorackova samozrejme ze mate šancu my sme mali ešte menej spermií niekdy vyšli len 2 milióny a po 3 rokoch sa nám podarilo,niekomu sa podarí ešte po viacerých rokoch,určite máj nádej.🙂
@melany444 pevne verím že sa nám to čo najskôr podarí 🙏🍀 užívali ste nejaké vitamíny alebo tabletky počas snaženie o Bábätko??
@annaorackova manžel fertiDuo ale dlhodobo, a ešte urivac
@melany444 Priateľ sa pýtal lekára či mu niečo predpíše povedal že ne že máme užívať vitamín D a kyselinu listovú
@annaorackova to nie je na predpis to si môžete kúpiť v lekárni,ale mame to od urológa takže určite by som šla do toho a áno aj D je super a má sa brat 👍
@melany444 Ďakujem za radu 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie je az take podstatne mnozstvo ako kvalita - niekto moze mat 3x vacsie mnozstvo ale "kvalitnych" pohyblivych a morfologicky spravnych napr. pod 1% a iny ma sice mensi objem ale vyssiu kvalitu
kvalitativne mu to vyslo ako?