Prestala bolesť pŕs a krížov, začala som špiniť

30. aug 2023

Už sa viac tešiť nebudem. Už zase sa to opakuje. Prestala bolesť pŕs a krížov, začala som špiniť. Test síce ukazuje 3+ ale uz som stratila asi aj poslednú nadej. Mám bolesti ako pred ms... zajtra mám mať kontrolu, ale asi to bude aj zbytočné. Prídem sa tam vyplakať a skončila som so snažením. Nemám na to už silu 😢😢😢😩

lucka010522
30. aug 2023

Držím ti palce, aby to vyšlo ❤️

terry658
30. aug 2023

Ak sa to opakuje chce to testy u doktora. Nevzdávaj sa. Je to hrozný pocit a tá bezmocnosť,no pokiaľ nemáš vyčerpané všetky možnosti tak sa ešte nevzdávaj.
Chápem, že sa potrebuješ vybúriť a tie emócie nejak dostať von.
Pýtaj si od doktora testy. Nech ťa aj pošle na odborné vyšetrenia.

autor
30. aug 2023

@terry658 všetko mám v poriadku.

petamich
30. aug 2023

zazila som 2x, presne viem o com hovoris 🥲 a testy boli v zasade v poriadku aj u nas az na nejake trivialne (podla hematologicky) mutacie, nasadili mi fraxiparin a vyriesilo sa to

ake vysetrenia ste absolvovali? nasadil ti lekar preventivne progesteron a nieco na riedenie krvi, nejaku pricinu to predsa musi mat (aj ked mozno som len naivna, prepac)

anjelicek26
30. aug 2023

Ale prosim ta nestresuj... to, ze nemas nejake brutalne priznaky nic neznamena... pockaj na tu kontrolu, nepripustaj si zle pocity...

monka7
30. aug 2023

Ako pišu baby vyššie, ak u gyn všetko oki, na hematke ti robili vyšetrenia? ak je to stale v takom to nizkom štatiu možno je ozaj problem s krvou a dovyživenim maternice a plodu.... mne v jednom pripadne ani fraxi nestačil, až pri dalšom pokuse aspirin a potom ku koncu clexane lebo fraxi mal vypadok... veľa síl...

monka7
1. sep 2023

ako dopadla kontrola?

autor
1. sep 2023

@monka7 dr videl plod a zázrakom aj bijúce srdiečko. Sám však povedal že nič nie je vyhraté...uvidíme o 2 týždne. Pre mňa je už aj toto zázrak. Plakala som ako malá a neverila vlastným očiam 😍😍

monka7
1. sep 2023

juuuj super, držím palce

ankare
1. sep 2023

Silno držíme palce!

autor
2. sep 2023

@monka7
@ankare
Ďakujem dievčatá, aj keď strach pretrváva 😔

martaatram
3. sep 2023

Strach teraz budes mat stale ..ja ako som tuzila vidiet 2 ciarky nim len strach zacal …ale snazi sa dat do kludu a nemysliet na najhorsie … prve mesiace su rozhodujuce nespravis s tym nic …drzim palce 🙏🏻🍀

autor
3. sep 2023

@martaatram joj ani nehovor... pro každom pichnuti hneď stresujem a mám scenáre ako a čo je už zle 😩🤦 pri prvom tehu som takáto nebola. Asi to spravil ten potrat 😔

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre