Prerušovaný styk, bolesť pŕs a negatívny test

ericaemm
8. aug 2020

Dobrý deň, zhruba pred mesiacom som mala s priateľom chránený pohlavný styk, ktorý bol aj napriek kondómu - pre istotu prerušovaný. Cca 2a pol týždňa dozadu ma začali bolieť (trochu) prsia, dostavil sa pms - podráždenie, stále som niečo mala chuť zjesť, pred mrchou bývam aj nadržaná viac ako obvykle čo bolo aj teraz. Lenže to všetko ustúpilo no boľavé prsia ostali. Z miernej bolesti sú už trochu väčšie, avšak sú v normálnej veľkosti, len bolia. Menzes mám nepravidelný už od svojich 13 rokov - takže už 5 rokov. Test som si robila predvčerom, negatívny. Ale nerozumiem čím to môže byť, pretože žiadne príznaky, nič. Môže to byť neprasknutý folikul?

matqa411211
8. aug 2020

Ak mas nepravidelnu ms a negativny test neriesila by som to, ja mam pravidelnu a uz tolko krat ma moje telo prekvapilo niecom novym...

matqa411211
8. aug 2020

@matqa411211 a tehotna som nebola

ericaemm
autor
8. aug 2020

@matqa411211 práveže len tie prsia ma stresujú, ešte sa mi to nikdy nestalo a keďže si s priateľom dávame pozor ako som spomínala v texte, tak mi to ani veľmi nedáva zmysel...

ericaemm
autor
8. aug 2020

@ericaemm a dnes mi začali veľmi mierne kŕče čo zvyknem mávať, tak snáď sa už blíži menzes :D

martinka13
8. aug 2020

Mne v júli uplne cyklus vynechal. Dostala som až v auguste a cca 10 dni pred mrchou ma dosť boleli prsia. Asi ovulácia. Tiež som mala stres, aj napriek rovnakému postupu pri sexe, ako v Tvojom prípade🙂. Manžel sa fakt bavil, ked som si robila test ....

ericaemm
autor
8. aug 2020

@martinka13 môže byť.. ja som pri mojej prvej menštruácii mala krvácanie len 4x za celý rok .. velmi velke prestávky :D odvtedy doteraz som to mala na 47dni max. S kratšími výkyvmi.. v júni mi zas prišla o 2 týždne skôr a teraz to už bude o pár dní druhý mesiac bez menštruácie :D

ericaemm
autor
8. aug 2020

@martinka13 tak či tak, myslím že po mesiaci čo ubehol od sexu, by mi test určite ukázal správny výsledok.. asi len počkám

ericaemm
autor
9. aug 2020

@martinka13
@matqa411211 Tak dnes som si robila ďalší test (menštruácia sa nedostavila už druhý mesiac) - PEPINO digitálny, opäť negatívny... Teraz už len prísť na korienok problému, prečo mi mešká menzes a stále mám boľavé prsia :D stále bolia a kŕče po celom podbrušku mierne, občasné.. snáď sa už dostaví

matqa411211
9. aug 2020

@ericaemm mne takto raz meskala 11 dni (u mna max 3 dni) tiez boleati vajrcnikov, sla som na gyn. pichla vyvolavacku a bolo, skus aj ty

martinka13
10. aug 2020

@ericaemm chod k lekárovi. Zrejme treba vyvolavacku. Koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať?

ericaemm
autor
10. aug 2020

@martinka13 Mám krátko pred 18, takže ešte 17. Nepravidelnú mám po mamke a už sme sa veľakrát bavili o tom ale tak 2 roky dozadu keď som zvažovala hormóny kvôli menštruácii, tak veľmi nechcela aby som do seba pchala lieky, tak uvidíme

akinom0077
11. aug 2020

@ericaemm pred mrchou nadrzana?🙂 Ja napr tyzden pred menstruaciou mam chut na sex nulovu to je to posledne po com vtedy tuzim🙂

matqa411211
11. aug 2020

@akinom0077 každý to má inak😁

kulumulu123
11. aug 2020

@ericaemm co takto navstivit lekara?

ericaemm
autor
11. aug 2020

@kulumulu123 tak menzes som nakoniec dnes dostala, no lekára aj tak navštívim, aby zistil čo sa deje.

kulumulu123
13. aug 2020

@ericaemm to by si mala aspon vies na com si drzim palce ✊ ✊✊✊✊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre