Dievčatá, nikde som to tu nenašla a možno je to blbá otázka, ale nejak ma to zaujíma.
Väčšinou viem podľa hlienu, resp. vlhkosti na nohavičkách, že mám plodné dni.
Tento mesiac sme sa začali snažiť a bábo práve približne v čase, kedy som pociťovala to vlhko. Čo som odsledovala, tak som potom nevidela tú premenu takého číreho, skoro vodnatého hlienu na taký tuhý, ťahavý.
Ak dôjde k oplodneniu vajíčka, prestane telo tento hlien tak nejako produkovať a tým pádom nedôjde k zmene jeho "tuhosti"? Či ako to je?
Ahoj, ja si myslím, že oplodnenie nemá nič spoločné so zmenou hlienu, keďže tieto zmeny prebiehajú v rozmedzí pár dní. Kým začne telo reagovať na to, že sa uhniezdilo vajíčko prejde aj 14 dní.
@hruska82 🙂 ja viem, ze je to najlepsie az potom, len som bola strasne nedockava + teoreticky som mohla mat menstruaciu uz vtedy, kedze moja si obcas robi co chce, tak som skusila. inak dnes poobede som zistila ze mam zvysenu teplotu 37,3. Co mi podla mojich info, moze skreslovat aj BT. Ale chora niesom, nekaslem, ziadnanadcha na obzore ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bullinka myslim si, ze to je individualne. Ja som mala vsetky mozne typy a farby hlienu a uz som bola oplodnena....na to sa skor nespoliehaj. Ja som si merala bazalnu teplotu 🙂 Drzim palceky!!!