Pregnyl a folikulometria

majusik26
11. dec 2013

majusik26 Ahojte babenky ja som zalozila túto diskusiu preto lebo chcela by som vediet vaše skúsenosti či sa Vám podarilo otehotniet po pregnyle,dakujem za Vašé odpovede 🙂

kikaber
11. dec 2013

@majusik26 uz tu taka tema bola sa mi zda? 🙂 nedavno....,ale ano podarilo sa ....mame dvojky 🙂

majusik26
autor
11. dec 2013

@kikaber jej a na prvi krád mi sm teraz zacali tak v pondelok mi pichol pregnil tak sme maly styk kazdy den az do dnesneho tak uvidime či sa to podary po ovulacii si mavala nejake tehu priznaky alebo nieco take

kikaber
11. dec 2013

@majusik26 uz si to az tak dobre nepamatam 🙂 nam to vyslo na 1x, ale o babo som prisla..potom sme mali jeden cyklus pauzu, potom sme presvihli ovulku 🙂 a potom to vyslo : ) cize na 2X 🙂
ci som nieco citila..to j individualne, ale citila som to tak vnutorne..intuicia 🙂 ze to vyslo 🙂

majusik26
autor
11. dec 2013

@kikaber ja beriem kazdy den dva tabletky estrofem pred tym som brala clostibelgyt a v pondelok mi dal injekciu kedze folikuli boly 23mm a dnes len tak som so spravyla test a ukazuje druhu palicku cize dva tak neviem ci to neje ovplivnene liekmi

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre