Pregnyl a bolesť ako pri ovulácii

bibiankaka
9. jún 2018

Ahojte dievčatá. Viete mi prosím poradiť? Včera som bola na sone, doktor zistil folikul 18mm a pichol pregnyl (13:00) s tým, že na ďalší deň praskne , máme sa snažiť a bude ma bolieť brucho na strane vaječníka nech sa nezlaknem. Včera ešte pred tým ako som šla tam ma už brucho pobolievalo ako pred ovu, po sone a po pichnutí pregnhlu o dosť viac ale dnes ráno ako som vstala tak ani ťuk.. nič ani len náznak bolesti alebo tlaku. Myslíte že ovu už prebehla ??? Nemala by byť až 36hod po injekcii? Či to s bolesťou nesúvisí? Ďakujem 😚

meredith83
9. jún 2018

@bibiankaka Ahoj ja som pregnyl mala asi 3 krat a mala som minimalne bolesti/ ziadne bolesti po vpichnuti.... Mne ovulacny test zacal ukazovat pozitivny vysledok asi tak 8 hod po vpichnuty. Mozes ovulovat 12-36 hodin po vpichnuti pregnylu.

bibiankaka
autor
10. jún 2018

@meredith83 aha tak mohla byť kľudne aj skôr ako po tých cca 36hod. To som chcela vedieť či môže byť po pregnyle aj za 12 hod napr. lebo tak dako by mi to sedelo. Ale bohvie ako to bolo keďže do bricha si nevidím 😃 každopádne ďakujem.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre