ahojte, brala som 2x denne clostyl a 2x denne duphaston, samozrejme podľa inštrukcií, nie každý deň. Potom mi Dr. pichla pregnyl 5000 a včera mi došla mrcha... Vraj už nejdeme skúšať nič, ak dojde, že pôjdem do centra asistovanej reprodukcie. Myslíte, že by som ešte mohla skúsiť raz ten pregnyl? Či to nemá význam? Ďakujem krásne.
muž bol na spermiograme, je v poriadku, bola som na laparoskopii, čiže prechodné vajcovody sú. Vajíčka sa mi tvoria dominantné...
@tak eštepočkaj, koľko sa už snažíte?
dva roky...
tak to už dosť to by som teda zašla do centra.
a nevieš prosím ako to tam prebieha? Koľkokrát sa tam chodí a tak...
áno, všetko mám spravené... Ja fakt neviem, kde robím chybu...
Ahojte,
PREDAM Pregnyl 5000 za 10eur. Som z PO. Ak by ste mali zaujem, tak mi napiste do spravy.
Uz ho nepotrebujem.
@dankariska ahoj ty mas pregnyl tabletky alebo vakcinu?(injekciu)
@lubena00 ano mam jeden pregnyl injekciu, ktory som nestihla pouzit a teraz neviem co s nim,lebo lekarne spat lieky neberu.
Ahojte, predam Pregnyl prasok 5000 = injekcia. Nepouzite a dobre skladovane. Spotreba je do roku 2016. Nestihla som ho pouzit a chcem sa ho zbavit. Cena je 10 eur.
Ahojte, prosim nemate niekto zvysny Pregnyl, najlepsie BA a okolie. Velmi, velmi dakujem🙂
Ahojte, predám Pregnyl 5000 = injekcia. Nepoužité, skladovane v chladničke. Spotreba je do 11/2014. Už ho nestihnem použiť. Mám 2 balenia. Cena 8,-€. Som z LM.
Ahojte,predám Pregnyl 5000=injekcia .Spotreba je do 10/2016.Cena 8eur.
Ahoj te dievčence tiež mi zostal 1 Pregnyl 5000=injekcia. Kto by mal zaujem napíšte. Papa
Ahojte mam doma Pregnyl aj Clostilbegyt ak by mala niektora z vas zaujem. Zostalo mi z posledneho stimulovania. Uz to nepotrebujeme lebo som otehotnela.
@lucia92 ahoj ak sa smiem spytat, ja mam presne rovnaku liecbu, prave som dobrala clostilbegyt a na 13 DC by mi mal dat dr. pregnyl. je to moja prva liecba takehoto typu,
pises ze si otehotnela, podarilo sa to po prvej liecbe tymito liekmi? viem ze je to u kazdeho individualne ale pytam sa zo zvedavosti 🙂 dakujem za odpved 🙂
@33aduska33 ahoj nie prvy pokus nevysiel ani druhy a ked uz mi mali pichat treti pregnyl nebolo treba pretoze ovulacia prebehla sama a hned som aj otehotnela. Takze prvy pokus ma sklamal.nebud nestastna ak o na prvy krat nevyjde urcite sa to v kratkom case podari 🙂
@lucia92 dakujem ti za odpoved a povzbudive slova, citala som ze liecba sa moze max. 3x opakovat, tak uvidime, trpezlivost nie je moja silna stranka, tak dufam ze sa usmeje stastie 🙂
a ak sa este mozem opytat, po tom ako ti pichli ten pregnyl, potom ste babatkovali hned v ten den, alebo na dalsi? pripadne moze sa stat, ze medzi douzivanim clostilbegyt a cakanim na pregnyl by to mohlo vyjst tiez? ja mam uplne ze cely cyklus zly, preto mi aj nasadil liecbu, dik za radu 🙂
@33aduska33 ked mi pichli pregnyl tak sme sa snazili v ten den este a dalsie dva dni. Ja som mavala tiez otrasne cykly aj 46 - 56 dnove tak mi dali duphaston a myslim ze velku ulohu zohral on...a uzivam ho doteraz 🙂
@lucia92 ja som na duphlaston alergicka, to nemozem
a ty si na ktory den cyklu chodila na pregnyl? mne kazal prijst na 13 DC.
@33aduska33 ja som bola tiez tak na 13. DC ale prvy krat sa mi zda ze na 11 DC.
Ahojte, potrebovala by som Pregnyl5000,Clostil a Puregon!Dakujem!!!
Ahojte potrebovala by som clostilbegyt dakujem
Ahojte zostal mi pregnyl 5000IU, dve balenia puregon 300 IU, 6ks ampúl menopur 75IU, jeden a pol balenia dipherelin 0,1mg a dve balenia utrogestanu.
Caute, kupim Merional ak by niekto mal kontaktujte ma prosim vas
@ivka_666
potrebujem pregnyl máš ešte kontaktuj ma
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lulufa najprv by bolo dobre vedieť pár vecí, bol tvoj muž na spermiograme? Máš prechodné vajcovody? tvoria sa vajíčka tak to ti nikto nevie poradiť ak máte všetko ok tak by som ešte skúšala bez centra.
😝