Predmenštruačný syndróm a neschopnosť otehotnieť

sandrita124
12. okt 2017

Ahojte
Zeny ktore nim trpite rovnako ako ja,prezivam to asi tyzden pred mrchou a nie je to príjemné.citim sa ako v bubline,citim napatie uzkost a hlavne ma zacne deptat to ze stale sa mi nedari otehotnieť.ine dni cyklu som v pohode dokonca aj cez mrchu,len ten tyzden pred je na nic.ako to riesite?ma niektora aj trapenie ze nevie otehotnieť a nahlodava ju to psychicky?🙂

ivec16
12. okt 2017

@sandrita124 urcite... trosku mi pomohol pupalkovy olej... ale pred ms je to vzdy tazke, ako pride menzes akoby balvan padol z duse dolu

montemotherone
12. okt 2017

@sandrita124 presne to isté prežívam. Dnes som KONEČNE dostala a už ma LEN bolí hlava. Inak je to des. Všetko čo popisuješ. Mne sa to začalo po 30-tke a odvtedy je raz lepšie, raz horšie. Ale celkovo horšie ako pred 30-tkou. Kameňom úrazu je ale psychika, vnútorné napätie. Keď sa ti to podarí dostať pod kontrolu (psychoterapiu, nie len liekmi), všetko sa zlepší. Vraj pomáha úprava stravy, viac zeleniny, menej mäsa, žiadne mlieko, a pravidelné cvičenie... Ja som od toho mala pokoj po pôrode, keď som dojčila a 2 roky som nemala menštruáciu. Potom to zase začalo a je to stále horšie. Z týždňa pred, je niekedy 2 týždne...

sandrita124
autor
12. okt 2017

@ivec16 presne hned ako sa pusti mrcha je klud 🙂

lilyianka
12. okt 2017

@sandrita124 nam sa nedari uz 3r a co...ja taketo stavy nemam kvoli tomu,ze ZASE sa nepodarilo,ale celkovo,ze pride ms..prsia naliate a bolia,spinenie,krize bolia,brucho...a som celkovo taka ubolena a nervozna....ako sa spustia vsetko je ok...len mne tieto priznaky prvaju niekedy aj 2 ci 2 a pol tyzdna pred ms!

santine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre