Prečo slabne ovu test?

29. mar 2024

Mam 15den cyklu. A doteraz posledné tri vyzerali takto, akoby zosilnievali, ale zrazu uplne testy slabnu. Prečo? Očakávať ešte ovu?:( podľa testov neprebehla.

nikiki29
29. mar 2024

Testovala si aj skôr? Ale dlhé máš bežne cykly? To či mierne silnie alebo slabne nie je pri LH podstatné. Dôležité je zachytiť peak

autor
29. mar 2024

@nikiki29 práveže po porode mi chodí kadejak, tie horné kde vidno ciarky poriadne sú akurát 11 12 13 deň cyklu...dovtedy bola čiarka uplne slaba...no a teraz 14 a 15 deň cyklu ju zase ani nevidno.

biglovemom
29. mar 2024

A zajtra mozu byt kolaje…testuj dalej

nikiki29
29. mar 2024

To že dnes tak nič nie je neznamená, že už nebude. Mohla byť aj 9.deň že si ju nezachytila ak mávaš aj kratšie cykly. Ak práveže dlhšie tak pravdepodobne ešte len bude. Testuj ďalej.
Ono ovu testy nemajú pravidelne stúpajúcu tendenciu, že stúpajú stúpajú až kým nie sú pozitívne. Kľudne tam môže byť výkyv.

klejkaez
29. mar 2024

I ja som to tak mavala a o 5-8 dni zrazu kolajnice. To je individuálne a hlavne nepiť posledne 2h predtym, jedine minimálne. Aby si nemala rozriedeny moč

nikoleta999
29. mar 2024

Ja som to tak tiez mavala a zistila som, ze ju mavam ovela skorej ...

nevenka
30. mar 2024

@nikoleta999 a ja zas neskor...
Bezne pozitivny az 17-20.den cyklu.

Asi 2x mi prisla ovu skor, a su z toho deti, lebo som neratala s tym, ze pride skor 🤣. Raz za 2 roky.

Takze testuj dalej, to vobec nie je tak, ze postupne ma silniet. To je zrazu.

mrsbntm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre