Prečo sa snažilky tak málo podporujú?

11. nov 2024

Ahojte táto stránka Modrý Koník ide úplne dole vodou nie sú tu žiadne slušné mamičky snažilky ktoré vlastne by radšej podporili ako sa starali do života koľko máte deti potom že sa dávajú na Facebook slobodné matky žobrú o jedlo oblečenie ale nie každý je taký sú tu aj slušní ľudia ktorí si podľa mňa chcú pomôcť ale zatiaľ som tu takých nestretla … S priateľom sa snažím o dieťa zatiaľ krátku dobu samozrejme moc to neriešim iba som sa chcela podstate informovať koľko sa tu snažia iné mamičky či zeny ktoré dieťa nemajú Zatiaľ som takú ženu alebo mamičku normálnu ani nenašla ak by sa tu našla nejaká mamička ktorá by sa snažila o bábätko alebo nejaká žena bola by som rada za súkromné správy že by sme si navzájom držali palce

paradajkova
11. nov 2024

https://www.modrykonik.sk/group/12817/ pridaj sa do skupiny, najdes tam kopec mamiciek co sa snazia o dieta

tetapetra
11. nov 2024

Skús dávať aj interpunkčné znamienka. Najprv na ženy nakydaš a potom sa snažiš o radu, fakt dobré 👏🏻👏🏻👏🏻

autor
11. nov 2024

@tetapetra skor zeny kydaju na mna 😃

autor
11. nov 2024

@tetapetra Niekedy treba zamyslieť čo ženy píšu alebo ako keby vedeli že robím si deti len tak treba sa troška aj nad tým zamyslieť a potom si zatlieskať nemyslíš

autor
11. nov 2024

@paradajkova dakujem ❤️

tetapetra
11. nov 2024

Nevšimla som si,žeby niekde ženy,snazilke nadávali. Je tu kopec podobných tém, tam nájdeš odpovede. Skús si po sebe čítať, lebo naozaj píšeš zvláštne. Potom sa nečuduj,že nereagujú podľa tvojho gusta.

valentinaaa5985
11. nov 2024

Ahoj rada si s tebou popíšem.... Aj my sa snažíme.... V apríli som mala MA.... Vtedy sa mi podarilo otehotnieť na prvýkrát ale teraz sa nedarí..... Doktor mi predpisal lieky tak snáď další cyklus

lienkara
11. nov 2024

@valentinaaa5985 smiem vedieť aké lieky Vám lekár predpísal ? Lebo ja beriem duphaston a clostilbegyt a zatiaľ nič... Snažíme sa dva roky na tejto liečbe som tri mesiace.

tetapetra
11. nov 2024

Už som si ťa našla, máš 3deti s byvalym.Najmladšie má 11m. S novým priateľom sa pokúšate o dieťa, veď baby ti písali,aby si spomalila a sa čuduju sa,že chces už teraz štvrté dieťa 🤦🏻‍♀️

really8
11. nov 2024

Nemusis zakladat dalsiu temu a stazovat sa

januska12323
11. nov 2024

Stačilo napísať do prvej témy, načo zakladáš ďalšiu?

okm221
11. nov 2024

Ahoj, ja kľudne popíšem, tiež sa mi nepáči aké sú tu Zeny vela krát útočné..

aurora33
11. nov 2024

,,S priateľom sa snažíme o dieťa” stačí mi táto veta

vanilkovazmrzka
11. nov 2024

Drzim ti palce a nauc sa pouzivat bodky a ciarky, vety su super a davaju napisanej myslienke hlavu a patu.
😅

autor
11. nov 2024

@okm221 Presne tak strašne veľa útočivich zien je tu

autor
11. nov 2024

@vanilkovazmrzka 😂😂😂

autor
11. nov 2024

@valentinaaa5985 Ahoj kľudne si môžme písať aj súkromnú správu čo by si na to povedala? Je tu veľa útočivych žien Niekedy je to tu masaker

really8
11. nov 2024

Ja lem ze utocit si zacala ty. A vulgarne. Nehraj sa na obet

danyelia
11. nov 2024

No neviem celkom, ako si to predstavuješ...ak tu nejaká ,,snažilka,, (strašné slovo inak 😁) napíše, že chce mať dieťa, všetci jej tu majú písať niečo v zmysle, že ,,Ideeš, super...držíme palce,, ,,Ty to dáš,, ,,Neboj, určite sa to podarí,,...Ja Ti držím palce, sama mám 4 deti, ale trošku som nepochopila Tvoj príspevok 🤔

lucia13022023
11. nov 2024

@danyelia ja som to nechcela písať ale aaaaaa, snažilka, ovulka, pomooooc

stanzi
11. nov 2024

Ked uz sa chces stazovat, mozno by bolo ferove napisat celu pravdu. Mas 3 deti, najmensie ma 11 mesiacov, snazis sa o 4.dieta s novym priatelom, s ktorym si necely rok…jedine, co ti zeny pisali je, ze by si azda mala trochu spomalit, kedze ste spolu kratko. Nikto ti nenadaval, ty si zacala pouzivat vulgarizmy prva 🤷‍♀️

autor
11. nov 2024

@stanzi pozrite sa každý sa tu stará iba do života nie na to aby poradili troška sa na to pozrite aj vy a uvidíte že nepovedala som nič zlé vulgarizmy len preto že hneď každý povie si áno ona je určite Cigánka tak si ide robiť len deti určite to tak je na 50% žiadna Cigánka nie som som normálna žena ktorá túži iba po rodine niektoré ženy si robia deti ešte keď to maličké má pol roka na to asi každý je ticho poznám sa s priaťelom Viac než dosť 3 roky ako kamaráti a 11 mesiacov ako priatelia vzťah

valentinaaa5985
11. nov 2024

@lienkara clostilbegyt mi predpisal.... Minuly mesiac som bola na folikumetrii 13 dc prava strana folikul 10mm lava strana 16mm... Ovu rest som mala pozitivny na 14 DC ale menzes s meškaním prišiel na 32. deň.... Takže mi nasadil lieky .... Užívať mam od 5 DC na 5 dní... A potom na tretí deň ukončenia tých tabliek mam prísť na sono

sara07
11. nov 2024

ako sa do hory volá tak sa ozýva
v tomto príspevku si skutočne utočna a presne to čo vytykaš robiš tiež
ak ti baby písali že máš spomalit , písali ti svoj názor , ano je iny názor ako tvoj ale aj toto sa dá zvládnuť v rámci noriem nazvyme to
za mna je tvoja vec či sa snažiš alebo nie, vôbec neviem čo očakávaš vlastne ...ak potrebuješ podporu tak tu hlavne hladaj v sebe

katik22
11. nov 2024

@lucia13022023 a ešte oulacia oUlacia 😂

simca115
11. nov 2024

Pýtaš sa na názor a neakceptuješ inakší iba taký aký si želáš ty. 😂 Možno raz nájdeš" snažilku" čo ti bude vyhovovať

stanulienkat
11. nov 2024

Preboha. Ak je pravda, co tu zeny o tebe pisu, tak sa skus trochu zamysliet nad svojim zivotom a zivotom svojich deti a nie s kazdym okoloiducim si robit deti. Predpokladam, ze pracovne navyky nemas a pravdepodobne ani vlastne byvanie.

miskakyska
11. nov 2024

..tu bude pes inde zakopaný, keďže status začína ako začína a končí,ako končí... podľa mňa pýtala pomoc a dostala náklad...
To by bolo potom veľmi na prd,lebo rodiť,ako cerešna, keď to nejde tak to siliť a nemať z čoho zabezpečiť deti...no nič moc teda

nikapuggioni
11. nov 2024

Ahoj. Môžme si kľudne popísať v súkromnej správe 😊 tiež sa snažíme o bábätko 🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre