Prečo sa nedarí dievčatko?

trushme20
2. nov 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať lebo na internete som nič nenašla a dosť ma to aj zaujíma. Žijem s mužom už dlho pred tým mal vzťahy a ma s predošlého vzťahu 3 chlapcov veľmi túži po dievčatku no nám sa tiež narodil syn prvé tehotenstvo neskončilo dobre od 6tt sa to nevyvíjalo ja si myslím že určite to bolo dievčatko potom po roku sa nám narodil zdravý synček no teraz zase po roku som otehotnela a znova to dobre neskončilo prestalo sa to vyvíjať ale príznaky som mala skoro úplne ako na dievčatko ja si myslím že chlapci sa uchytia a dievčatá nie prečo to tak je? On ma samých chlapcov a túži veľmi po dievčatku aj ja by som ešte veľmi chcela dievčatko len nejak sa nám to nedarí neviete prečo to takto je? Je chyba vo mne či v jeho? Či nieje chyba v nikom? Neni nato nejaké riešenie? Ďakujem 🙏

pribinak
2. nov 2024

@trushme20 chyba? Ty uvažuješ nad tým čo vypustíš z ust?

nikpa
2. nov 2024

@trushme20 čiže mat syna je chyba? 🙄🙈 Keď už si hľadala na internete tak si tam dohľadaj aj od čoho závisí ci sa narodí chlapec alebo dievča. A nie je to od žiadnej chyby, len preto, že ty chceš dievča...

ivik4
2. nov 2024

Priznaky si mala ako na dievcatko ?
Sorry, smejem sa. To proste neovplyvnis

lucia13022023
2. nov 2024

Ja len k príznakom - aj ja som mala celé tehotenstvo príznaky na dievčatko. Úplne všetky a na chlapca ani jeden. Aj môj pocit bol od začiatku, že čakám dievčatko. A beha mi po byte chlapček 🤣 čiže to je úplne irelevantné

trushme20
autor
2. nov 2024

Asi ste ma dobre neporozumeli… Chyba nieje mať syna!!!! Ja som rada za svojho syna o čom to tu píšete ????? Ja sa pýtam či je chyba vo mne že nedokážem ten plod vynosiť alebo ako prišla som sem po radu slušne tak vás poprosím slušne ak mi neviete poradiť tak načo mi tu píšete takéto veci?

sella38
2. nov 2024

ja som ťa pochopila.... a áno, myslím, že sa stáva, že žena nedokáže vynosiť plod určitého pohlavia, ale v kom je chyba ak je a prečo.... netuším.

ivik4
2. nov 2024

Lenze TY SI LEN MYSLIS ze to boli dievcata, nemas to nijak podlozene.
Ja som si tiez bola 100000% ista ze dieta ktore som ,,rodila" v 5 mesiaci bolo dievca a bol to nakoniec chlapec
Tiez si mozem mysliet ze by som nedokazala mat dievca ked som cakala 3 chalanov

lucia13022023
2. nov 2024

@trushme20 ale ty nevieš, ci tie tehotenstva co skončili si čakála dcéru. Príznaky si nevšímaj. Nemáš to potvrdené.

trushme20
autor
2. nov 2024

Či vidíte niekde že som napísala mám syna a je to chyba??? Keď neviete poradiť prosím vás tak nekomentujte tu takéto hlúposti nič také som nezapísala a ani nemyslela ja svojho syna milujem najviac na svete život dám za neho ja som prvé chcela aj tak chlapčeka a to mi aj vyšlo no chcela byt som dievča ale neuchytil sa to prestane sa to vyvíjať prečo ? Viete ? Keď neviete nekomentujte to ja som sa pýtala nato či je chyba vo mne že sa plod neuchyti alebo v jeho alebo či nieje v nikom chyba pretože si myslím že to mohlo byt dievčatko mala som také príznaky ja viem že také príznaky môžu byt aj pri chlapcovi alebo opačne čakáte dievčatko a máte priznaky jak pri chlapcovi to mi vysvetľovať nemusíte to ja veľmi dobre viem len som mala trošku i akcie príznaky ako keď som čakala chlapca tak som dúfala že to bude dievčatko to tak všetko nechápem prečo ste sa do mňa obuli

trushme20
autor
2. nov 2024

@pribinak Ja to tu myslím na túto panicku co mi tu ona vlastne napísala a čo si ona dovolila takéto aj niečo vlastne napísať keď tomu nepochopila ako som to napísala tak mala byt tichučko a nie mi tu napísať o synovi že je chyba keď ja som to na môjho syna nič také nenapísala a ani nemyslela môj syn s tým nemá nič spoločne iba som napísala že mám zdravého synčeka !!!

andrea78
2. nov 2024

@trushme20 a co su priznaky na dievcatko? Vies, ze to je uplna blbost? Iba nahodne ,,vychadzajuce,, povery, zalozene na ,,skusenosti,, starsich generacii, ked to tipovali podla chuti tehotnej, tvaru brucha, tocenia obrucky na retiazke a podobnych experimentov, ale realne to nema ziadne opodstatnenie, medicinske ani nijake realne podlozenia?
To, ze si o plod prisla, nema s pohlavim nic spolocne. Daj si urobit odborne vysetrenia, endokrinologia, stitna zlaza, protilatky, hematologia. Toto moze odhalit probem, preco potratis a predist tomu pri dalsom tehotenstve.

trushme20
autor
2. nov 2024

@lucia13022023 No neviem ale raz som bola u vestici povedala mi že budem čakať dievčatko ale viac jej o tehotenstve karty nechceli ukázať tak preto si myslím že to mohlo byt dievča či veríte na veštice to neviem niekto neverí niekto nie nuž ja verím

pribinak
2. nov 2024

@trushme20 čo nepovieš? Toto je verejne fórum, tu ti každý môže odpísať čo si mysli

Ty si asi veľa chýbala v škole, že?

ivik4
2. nov 2024

Pre poha ukludni sa s tymi vykricnimi, strasne prezivas jeden komentar

trushme20
autor
2. nov 2024

@nikpa Nieje čítaj prosím ta pozorne lebo toto ma dosť urazilo! Keď urazil ja teba až zle ti bude môjho syna nepleť ani ty ani tam ta hore do toho

sante81
2. nov 2024

@trushme20 ja len zo zvedavosti, tvojmu mužovi nestačia 4 deti?

trushme20
autor
2. nov 2024

@pribinak Áno chýbala som..práve preto že je to verejne fórum tu si idú po radu a nie na takéto hlúposti co tu píšeš nato nieje nikto zvedavý keď si neporozumela tak načo keď nevieš mi poradiť tak načo mi tu píšeš ? Ja keď neviem poradiť a neviem pomôcť nebudem urážať nikoho toto nieje fórum nato aby si urážala človeka zrejme ty nevieš čo je slušnosť toto by som si ja nedovolila nikdy teda

trushme20
autor
2. nov 2024

@sante81 Aj keby mal 10 a so mnou ďalších 10 je to naša vec či? S chlapcami si vychádzame dobre majú všetko čo potrebujú môj syn tak isto mám chlapcov rada ako svojich ked sa vie o ne postarať aby im nič nechýbalo tak prečo? Nieje ten ktorý spraví a nestará sa to by bolo horšie nie?

4stanka4
2. nov 2024

@trushme20 Moja starká mala problém vynosit chlapca-ked bola prvý krát tehotna tak potratila a bol by to chlapec, potom mala 5 dievčat. Mama spomínala ze mala nejaký chybný gen koli ktorému nemohla dovoliť chlapca. Ďalej som to neskúmala.

pribinak
2. nov 2024

@trushme20 ale ja som nenapisala nič zle, len fakt sa zamyslí ak to dokážeš

valikasikulova
2. nov 2024

@pribinak
@nikpa to sa ozaj hráte na blbé ze ste nepochopili co pani tou "chybou" myslela ci ste si len potrebovali kopnúť do nej za to ze sa nevyjadruje exaktne?

@trushme20 jasne môže sa stať že nevynosis dievčatko, známa tak ma 6 chlapcov, dievča vždy potratila, lekár urobí testy a vysvetli prečo a co sa vlastne deje, tu sú akurát niektoré múdre ako rádio. Držím palce.

trushme20
autor
2. nov 2024

@ivik4 Ale ako sa môžem ukľudniť keď niekto nepochopí čo tu píšem idem sem slušne po radu pre boha ja som sem neprišla niekoho urážať ako oni mňa ja som o mojom maličkom nič také nenapísala tak ma to strašne vytočilo veď prečo toľko nenávisti ma sa tu radiť pomôcť v dobrom a nie urážať a pýtať sa na niečo čo je úplne od veci či nestačí môjmu mužovi 4 deti či hento či toto nato som sem došla ? Vysvetľovať alebo aby mi tu poradili

trushme20
autor
2. nov 2024

@4stanka4 Ďakujem konečne normálna rada ktorú som chcela si prečítať ďakujem pekne ❤️

pribinak
2. nov 2024

@valikasikulova ešte raz a naposledy…..skôr ako niečo vypustím z ust tak sa najskôr zamyslim

4stanka4
2. nov 2024

@sante81 ako prepáč ale teba je po tom figu ci bude mat 4 alebo 10 deti. Ty ich chováš? Je to autorkina vec a jej partnera.

evcagabi
2. nov 2024

Neviem, ako je to mozne, ale moja mama ma vnucence same dievcatka - s mojou uz je ich 7 😁😅 my sme to brali tak, ze uz je fakt statisticky nemozne, aby som ja s partnerom mala dievca a je tu 😁😅 teraz si zase to iste hovori moja sestra. Preco zatial 3surodenci mame len baby neviem, ale smiali sme sa na tom uz velakrat 😅

trushme20
autor
2. nov 2024

@pribinak Ale mňa to urazilo chyba je mať syna ? Prečo by to mala byt chyba nech by to bolo hoci čo hlavne nech je to zdravé o nič iné mi nejde len to že teda dievčatko by ma potešilo nuž keby to bol ďalší chlapec nevadí nech je len zdravý nič iné si od boha neželám tak prečo mi tu píšeš či to je chyba napísala som tam niečo také vidíš to tam? Načo takéto otázky keď mi nevieš poradiť prečo toľko nenávisti len zato že som sem prišla slušne po radu normálne niekedy mi je špatne z takýchto ľudí že ani si neuvedomíš a tak dokážeš človeka uraziť až ho to pri srdci pichne trošku by si sa mohla nad tým zamyslieť

trushme20
autor
2. nov 2024

@valikasikulova Ďakujem veľmi pekne takže sa dajú urobiť nejaké testy? Moc ďakujem takúto radu som potrebovala ❤️🙏 vážim si to veľmi od vás pekný deň vám prajem a ešte raz vám so srdca ďakujem

sella38
2. nov 2024

@pribinak ale toto, čo píšeš o zamyslení a vypustení z úst by mohlo v tejto diskusii platiť aj na teba 🙂 Lebo podľa mňa si veľmi zbrklo reagovala v prvom komentári, autorka (a myslím, že je to celkom jasné) nemyslela to, čo si napísala... že mať syna je chyba ako chyba v tvojom ponímaní, ale "chyba" v donosení, v spermiách? neviem... toť vsio 🙂 Tak možno niekedy stačí sňať klobúk slávy z hlavy a ospravedlniť sa....

trushme20
autor
2. nov 2024

@pribinak Tak sa zmyslí poriadne až potom to vyslov s papule lebo ani nevieš a tak uraziš človeka že si to ani predstaviť nevieš keby som bola taká zákerná jak si ty tak by som ti tiež vedela povedať do srdca že by ti až zle bolo ale narozdiel do teba mám trošku citu a nebudem urážať nikoho. Viac keď nemáš o čom nepíš aj keď je toto verejne fórum ale nie na takéto sprosté komentáre čo ani neporadiš ani nepomôžem len čo uraziš človeka také tu ozaj nikto nepotrebuje a nechce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre