S partnerom sa už vyše pol roka snažíme o dieťa zdravotné sme obidvaja v poriadku, začínam byť z toho na nervy . Mohli by ísť aj o nekompatibilitu?
Čim viac sa snažite tým menej sa to podarí, je to psychika, kup si kyselinu listovu forte, aby si pripravila telo na tehotenstvo.A nemyslite na to snaženie, neboj nič , budete rodičmi..
Hlavne musiš poznať svoje telo, kolko dňový mas cyklus a kedy maš plodné dni
Ahoj, čo znamena zdravotne v poriadku? Bezna preventivka alebo vysetrenia len u gynekologa nestacia. Vacsinou sa vravi, ze to treba riesit az po roku ked sa nedari, ale ak vas napriklad suri vek, kludne to rieste skor. Moze ist o vselico, aj o to, ze ste "nekompatibilni", ale to ti tu asi ziadna z nas nepovie.
Odporucam ist na reproimunologiu, genetiku paru, hematologiu, endokrinologiu, urologiu, spermiogram.
Mi sme mali problém že moje telo si robilo protilátky voči manzelovim spermiam .Ja som ani nevedela že niečo také existuje .Ale nám stým pomohli na špeciálnej klinike a tam nám to aj zistili lebo u gynekológa nerobia také vyšetrenie
Pol roka je velmi kratky cas , nam sa zadarilo po 7 m
po 3 mesiacoch je prestali vsetko sledovat ak by sa nam nepodarilo do roka isli by sme na potrebne vysetrenia a pod
brala som kyselinu listovu a pila alchemiku dolezite je byt v pohode
Zacnite brat Inofolic a Folandrol. Pomaha to, odporucaju to aj gynekologovia
Pol roka je strasne kratko, priprav sa, ze to moze trvat aj roky. Nemozes byt pocas celej tej doby na nervy, tak sa trochu ukludni, najdi si nieco pri com dokonale zrelaxujes. Psychicka pohoda je tiez velmi dolezita, nech ta to uplne nezlozi ako bude postupovat cas. Drzim palce 😉
Chceš mi povedať, že po pol roku si obehala všetky vyšetrenia? To som ja nestihla ani za 2 roky.
Do CAR sme šli po 9 mesiacoch.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pol roka vobec nie je dlho aby si to zhodila na nekompatibilitu.
Malokto ma dieta na prvy sup, aj ked o tom urcite kde-tu citas.
Mate obaja spravene vsetky vysetrenia? Mas riadne odsledovanu prebiehajucu ovulaciu? U Dr. odsledovanu myslim, nie doma.