Ahojte, chcem sa opýtať je tu niekto kto si prešiel niečím podobným a vedel by dat dôvod prečo je to tak. Minulý rok sme si povedali že ideme skúsiť sa posnazit. Vyšlo to hneď na prvý krát čo som ani nečakala ale bola som rada.V 10 týždni prišlo krvácanie a MA. Bola som aj na kyretazi a po dvoch mesiacoch sme sa zacali snažiť opäť. No dodnes sa nám nedarí a neviem prečo keďže prvý krát problém nebol. Mal niekto taky problém?
mozno na to teraz prílis myslite, ze sa obaja bojite aby to neskoncilo rovnako a tak vas ta psychika trosku brzdi, nemusite si to ani uvedomovat
@katushka121 asi to tak ma byt. Len nezufaj a pevne ver, ze sa to podari. Netreba to prilis silit. Ked to bude mat prist, tak to pride, uvidis!
Ahoj moja viem ake to je tazke ked zena potrati ale dam ti jednu radu nemysli na to stale bo cim viac na to myslis tak sa vam to nepodariii mam to zo svojich skusenosti ties som strasne chcela 3 dieta a nedarilo sa nam vobec. Takto sa to tahalo zo 2 roky a potom som si povedala uz kaslem nato ze mame aspon 2 panboh zaplat za ne a s mesiac som na to uz nemyslela a bum za 2 mesiace som bola tehotnaaaa asi este musis chvilku pockat este asi neprisiel ten spravny cas po ja som sa ho dockala az po 13 rokoch od tych dvoch dcer
@katushka121 ahoj nehnevaj sa žw sa spytat ale zaujala ma rvoja tema o tehotenstva mam taki sisti problem .podarilo sa vam otehotniet ?mne 10 tyždni spravili kiretaž babetku prestalo byt srdiečko od vtedi je 9 mesiacov a stale sa nam ne dari misliš že to mohlo pokazit niečo kiretaž?
@pamelaandersom ahoj áno zadarilo sa potom od napísania príspevku za cca 4 mesiace som otehotnela teraz bude mať malý 3 roky ☺️ takže fakt nezufat a ono to raz príde ☺️
@katushka121 dakijem za odpoved.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, je mi to luto, ze sa vam nedari, ale nevzdavaj to! Kamaratke sa to stalo, potom sa im takmer rok nedarilo - tak zacali uvazovat o IVF a nakoniec sa im zadarilo bez vsetkeho 🙂 Teraz je v 7 mesiaci a pohoda.