Prečo sa nám nedarí tretie dieťa?

3. mar 2024

Ahojte s mm sa snažíme o tretie dieťatko , prvé nám vyšlo na prvú šupu, druhé 4 mes a tretie už pol roka nič .. máte niekto skúsenosť ?

dzulli1980
3. mar 2024

Možno sa jednoducho až veľmi snažíte ... niekedy pomôže, že to úplne vypustíte z hlavy, proste sa milujete, lebo máte chuť, nie preto, že musíte.

10zabka
3. mar 2024

nám sa zadarilo 2x práve vtedy, keď sme sa nesnažili 🙂 Nikdy sme sa nemilovali s úmyslom "aby to vyšlo". Psychika robí svoje. Keď sa až priveľmi sústredíš, aby to vyšlo, vypáli to presne naopak.

derdia
3. mar 2024

Pretoze zivot nie je automat,kde si natukame co chceme, stlacime tlacidlo a on nam to vypluje.

januska12323
3. mar 2024

Prepáč ale "už pol roka" ? To ešte nič neznamená ani lekári neriešia skôr ako po roku.

blonde_bella
3. mar 2024

Dala si si hormonálny profil? Možno už ovarialna rezerva klesla...
Skúste vyšetrenia ;)

andrea_82
3. mar 2024

Pretoze napriklad ste uz starsi...? Tak to moze trvat dlhsie.

daniela2202
3. mar 2024

Zrejme aj ty starneš, a môže starnúť aj manžel

medda_beda
3. mar 2024

Už pol roka? Len pol roka.
Lebo máš za sebou pôrody, ste starší a nemladnete.
Tak asi preto.
Toto sa treba pýtať lekárov pretože zmeniť sa mohlo čokoľvek.

nika11103
3. mar 2024

Ja neviem , kľudne sa tu obujte do mna. Ale autorka, ak si sem neprišla ako blesk z jasného neba a aspoň trosku poznáš toto fórum, mne to príde ako jasná provokácia. Že sa vám pól roka nedarí tretie dieťa ? Vieš čo podstupujú niektoré ženy, aby mali aspoň jedno? Aké náročné hormonálne a neviem aké procedúry ? Aké sú zúfalé ženy ktorým sa nedarí ani len to jedno prirodzene a pár rokov dozadu som k ním patrila aj ja ? Čo myslíš že tu ti dá niekto odbornú odpoved prečo PRÁVE TRETIE dieťa sa nedarí keď dve sa vám podarili do polroka ? Ty sa tu nepytas preboha žien čo vám zabralo na vypratie žuvačky z nohavíc … ak by to bola reálna téma riešiš to so svojim lekárom alebo tomu necháš voľný priebeh.. alebo neriešiš to s lekárom - lebo vieš, že to nie je minimálne do roka žiaden problém (teda ako matka už dvoch deti by si mala nejaké základne znalosti mat) Tot moj názor .

vakatko
4. mar 2024

V staršom tele je viac hlienov, kvasiniek, pliesní, Toxínov ... treba ho dobre prečistiť.
Odkysli si telo Alkalizujúcimi potravinami. Hýb sa, športuj na čerstvom vzduchu.
Viac kvalitného spánku a relaxu. Ak to nepomôže riešiť s lekárom.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blonde_bella
4. mar 2024

Napíš mi 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre