Ahojte s mm sa snažíme o tretie dieťatko , prvé nám vyšlo na prvú šupu, druhé 4 mes a tretie už pol roka nič .. máte niekto skúsenosť ?
nám sa zadarilo 2x práve vtedy, keď sme sa nesnažili 🙂 Nikdy sme sa nemilovali s úmyslom "aby to vyšlo". Psychika robí svoje. Keď sa až priveľmi sústredíš, aby to vyšlo, vypáli to presne naopak.
Pretoze zivot nie je automat,kde si natukame co chceme, stlacime tlacidlo a on nam to vypluje.
Prepáč ale "už pol roka" ? To ešte nič neznamená ani lekári neriešia skôr ako po roku.
Dala si si hormonálny profil? Možno už ovarialna rezerva klesla...
Skúste vyšetrenia ;)
Pretoze napriklad ste uz starsi...? Tak to moze trvat dlhsie.
Zrejme aj ty starneš, a môže starnúť aj manžel
Už pol roka? Len pol roka.
Lebo máš za sebou pôrody, ste starší a nemladnete.
Tak asi preto.
Toto sa treba pýtať lekárov pretože zmeniť sa mohlo čokoľvek.
Ja neviem , kľudne sa tu obujte do mna. Ale autorka, ak si sem neprišla ako blesk z jasného neba a aspoň trosku poznáš toto fórum, mne to príde ako jasná provokácia. Že sa vám pól roka nedarí tretie dieťa ? Vieš čo podstupujú niektoré ženy, aby mali aspoň jedno? Aké náročné hormonálne a neviem aké procedúry ? Aké sú zúfalé ženy ktorým sa nedarí ani len to jedno prirodzene a pár rokov dozadu som k ním patrila aj ja ? Čo myslíš že tu ti dá niekto odbornú odpoved prečo PRÁVE TRETIE dieťa sa nedarí keď dve sa vám podarili do polroka ? Ty sa tu nepytas preboha žien čo vám zabralo na vypratie žuvačky z nohavíc … ak by to bola reálna téma riešiš to so svojim lekárom alebo tomu necháš voľný priebeh.. alebo neriešiš to s lekárom - lebo vieš, že to nie je minimálne do roka žiaden problém (teda ako matka už dvoch deti by si mala nejaké základne znalosti mat) Tot moj názor .
V staršom tele je viac hlienov, kvasiniek, pliesní, Toxínov ... treba ho dobre prečistiť.
Odkysli si telo Alkalizujúcimi potravinami. Hýb sa, športuj na čerstvom vzduchu.
Viac kvalitného spánku a relaxu. Ak to nepomôže riešiť s lekárom.
Napíš mi 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Možno sa jednoducho až veľmi snažíte ... niekedy pomôže, že to úplne vypustíte z hlavy, proste sa milujete, lebo máte chuť, nie preto, že musíte.