Citam si tu tak vase skusenosti a ako sa tesite...tesim sa s vami!!len sa pytam preco?!preco sa nam nedari...naozaj som si z toho nerobila hlavu ale uz je to dlho..s predoslym partnerom sme skusali 2 a pol roka s tymto cca 5 mesiacov a stale nic...ale niesom neplodna..tak preco..mam vraj malo folikul ale nieje to nemozne
@87sisa78 hm ja som sa snazila 6rokov a nakoniec sa podarilo az druhe ivf takze nie kazdej sa dari 🙂 hm nato moze byt viac odpovedi hlavne po zdravotnej stranke to ze mas malo folikulov neznamena ze su dobre kludne mozu byt nedozrete a preto sa neoplodnia 🙂 takisto priatel moze byt neplodny alebo mat zly spermiogram ..treba navstivit odborne centrum na reprodukciu pretoze kedze sa ti nedarilo ani s predoslym partnerom moze byt ze nemas dobre vajicka ☹ gynekolog ti vie povedat ake su velke a kolko ich mas ale nikdy ti nepovie ci su dobre a zrele..takze sup reprodukcne centrum a necakaj pridlho aby nebolo neskoro na babo 🙂 drzim prsteky a mozno ta vysledky dost prekvapia ze mate vacsie zdravotne problemy ako si si myslela 🙂 dneska maju rovnaky podiel viny na neplodnosti muzi ako zeny ale je to divne ze mas uz druheho chlapa a stale sa nedari je mozne ze fakt bude problem u teba v vajickach ☹
@87sisa78 moja som na tom podobne ako ty.Prve manzelstvo nezdetne ,ale sme to neriesili..Teraz s partnerom sa snazim o dietatko 5 mesiacov a zatial nic,som si povedala ze ak do Vianoc neotehotniem ideme to riesit 😉 Gynekologicka mi povedala ze mam dat tomu cas ,lebo za posledny rok som veeela schudla (57kil). Vraj telo sa najskor musi vyrovnat stym A hlavne pozitivne mysliet 😉 alebo teda az tak velmi nemysliet na to ako to chceme. Takze zatial hlavu hore 🙃
Moja skúsenosť, 5 rokov snaženia,7x IVF a nič, diagnóza PCO. Keď som už nevládala ani fyzicky ani psychicky,povedala som si a dosť, že sa teraz kôli deťom nezbláznim, vykašľala som sa na lekárov. A o tri mesiace som zistila že som tehotná, spontánne. Keď mal malý pol roka otehotnela som znova, takže mám dve deti ani neviem ako. Veľa síl, všetko príde v tom najsprávnejšom čase 🍀
Ste zlate dakujem..poriesim..len mam strach ze ked to zacnem nahanat po doktoroch budem z yoho celkom zdrvena ze sa aj tak nedari..takto ma len sem tam chyti slaba chvilka..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A čo partner? Je u neho všetko v poriadku?