Dobrý večer, chcela by som sa spýtať od skúsennej ženy, 🙂 to ze vzdy po sexe aj po cas sexu sa idem hned vycikat neviem co to je ale rada by som to zistila .. je to asi skoro pokazdy krat ked sa s priatelom milujeme ... dakujem za vase rady .. 🙂
Ja síce nie som skúsená - celý život mám iba jediného partnera - ale každý lekár Ti povie, že po sexe sa treba ísť vycikať, aby sa z močovej rúry vyplavili prípadné baktérie, ktoré sa tam dostali a nepatria tam.
Ak je to ale často aj počas sexu, asi by som sa na to spýtala lekára..
Neskusala si sa este docikat? Niektori to robia aj tak. A mimo to, baby ti dobre napisali.
ach jaj tie otazky.... dnes si sa tu najprv pytala, preco vyteka semeno po sexe a teraz preco treba cikat, ty sa asi len dobre zabavas... nechapem co je na takychto otazkach tak smiesne, ze si ich vymyslas cely den. Asi detom netreba take dlhe jarne prazdniny, potom nevedia co so sebou....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
😀 ja by som povedala, že to je len dobre, mne dokonca doktor odporučil pokaždom sexe sa ísť vyčúrať, mala som problémy so močovými zápalmi a čúraním po sexe sa to vraj vyčistí nejako, mne sa práveže nedá veľakrát 😀