Prebieha mi ovulácia?

5. nov 2020

Ahojte 🙂mam nepravidelnú ms tak každý mesiac je to inakšie, začala som sa sledovať momentálne 3 mesiac a som už zmätená(snažím sa to zatiaľ sledovať podľa hlienu) na 18 DC som mala špinenie ktoré trvalo do 20 DC a potom zo dostala priesvitný mierne zakaleny tahavy hlien ktorý trval 2 dni potom na 23dc som mala sucho a myslela som si ze už prebiehla ale opäť na 24dc som mala hlien ale bolo ho ešte viac a mala som strašne bolesti v podbrušku, potom už ďalšie 2 dni som nemala bolesti ale som iba pociťovala vlhkosť, som si neistá pretože ak to prebiehalo na 23dc tak už by som mala mat ms (tento mesiac sme sa nesnažili lebo partner mal menšie problémy takže nemám byť z čoho tehotná) väčšinou predtým hneď ako sa mi objavil plodný hlien tak následne 14 dní na to som už dostala, čo si myslíte?

buru
6. nov 2020

Odporucam zaskolenie pod vedenim certifikovanej lektorky prirodzenych metod. Jasne vas nauci ako sa orientovat vo svojom ckle. Ja som sa ucila u tejto: https://www.facebook.com/BillingsovaOvulacnaMetoda

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre