Ahoj, prvýkrát som si robila ovulačné testy.
Prvý robený 18.4, druhý 21.4., a tretí 22.4.
Myslite, že ovulácia prebehla? Ďakujem za odpovede, nemám s tým vôbec skúsenosti ;)
Včera som mala aj pocit pichania v podbrušku, hlavne ako keby v okoli ľavého vaječníka, som aj nafúknutá.
Veľmi tušíme po bábätku, minuly mesiac ma začali liecit na zvýšený prolaktín medocriptine, a tvrdili, že toto bola jediná prekážka, kvôli ktorej bol problém otehotnieť.
No mne prídu pozitívne všetky tri 😀 Inak ja neviem ale ja keď som na prehliadke u dr. tak on mi zvykne aj povedať že cca za koľko dní mám plodné dni.
Nemám ju odsledovanú gynekológom. Koncom marca mi prišli na to, že mám hyperprolaktinémiu a nasadili medocriptine. S výsledkami od endokrinologa som bola u gynekologa a ten povedal, že teraz uz by sa to malo upraviť a problém, pre ktorý sa mi nedarilo otehotnieť vyriešiť tým užívaním medocriptine. Takze gynekológ povedal, že mame sa snažiť a ak bude pozitívny tehotenský test, mám prísť k nemu. Preto som skúsila aspoň tie ovulačné testy, keďže doteraz som ovu nesledovala 🙂
Podla ovulacneho testu nezistis, ci ovulacia prebehla, jedine na sone by to lekat videl alebo podla bazalenej teploty.
Podľa mňa ešte nie sú pozitivne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@96sofia96 ahoj a máš potvrdené doktorom , že naozaj ovulujes? Ak nie , treba mať niekedy jeden cyklus teda ovulácii odsledovanu, pretože testy nezaručujú , že ovulacia prebieha 🙂