Prebehla ovulácia?

sabina57
16. aug 2022

Ahojte babulky, s priateľom sa snažíme o babatko dlhšiu dobu. Čo hovoríte na tieto ovu testy? Dnes je 14dc, ráno som sa zobudila s neuveriteľnou bodavou bolesťou v podbrušku a bolel ma ľavý vaječník. Vraj to je typická bolesť pri ovulacii🤷🏻‍♀️

e1i
16. aug 2022

@sabina57 presnu odpoveď ti da jedine folikulometria. Ja mam napr pco a testy vychadzali pozitivne, ze ovu bola a podla sona nebola ani sa nechystala.aj dr z car mi povedala ze pri pco su ovulacne testy nespolahlive.

nevenka
17. aug 2022

@e1i ano, alebo moze skusit meray bazalnu teplotu, pre zaciatok.
Ovu testy len zachytia, ak vobec, vzostup LH hormonu, co sa deje pred ovulaciou. Ci skutocne prebehne, je otazne a kedy prebehne, este otaznejsie. Ja som niekedy mala aj bolesti, ale teplota mi nestupla vtedy, ale dajme tomu o den, dva. A musi ta teplota ostat celkovo potom uz vyssia.

sofinka_293
17. aug 2022

Ahojte, ešte sa snažíme krátko a nemám moc jasno ako je to s hlienom pri ovulacii. Ked zbadám za mám hlien tak vtedy akurát je ovulácia alebo to znamená ze ešte len bude ovulacia alebo už bola?
Pondelok som bola na klasickej preventívnej prehliadke a pri sone mi doktor povedal že vidí dozrievať vajíčko že v najbližších dňoch by mala nastať ovulácia. A včera som spozorovala hlien takže môžem predpokladať teda že už bola ovulácia ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre