Prosim da sa nejak vycitat z grafu,ci uz ovu prebehla?Dnes test som robila 10tkovy,ale negativny.Az od 16.10 som zmenila teplomer za ten klasicky "ortutovy",takze tie hodnoty budu hodnoverne,predtym som mala digitalne ale tie su o nicom a meraju zle.Skoro stale mam ovu omeskanu,cca 35dnovy cyklus.No trva ten cyklus kadejak uz mam pocit-nepravidelne.Dakujem za nazor🙄
@danginko Hmm.. pytam sa preto, ze bazalna teplota by sa mala merat na 2 desatinne miesta a to ti odmeria le digitalny teplomer. Ja mam presne urceny na meranie bazalky a meria perfektne.
A k otazke - nemas zaznacene teploty medzi 12 - 16, niekedy vtedy pravdepodobne prebehla ovulacia, lebo potom mas vyrazne vyssie teploty.
Ale aby si mala relevantne vysledky, tak treba merat kazdy den a cely cyklus rovnakym teplomerom.
@fokuska viem,ale musela som zmenit,lebo digitalne mi za cely cyklus taketo hodnoty nezamerali ani jeden jediny raz.Mam namerane aj hodnoty predtym (tie dni co spominas ano,nemerala som),ale zasa s partnerom sme styk mali po celu dobu presne pre ten moj nepravidelny cyklus.Namerane hodnoty boli par x max do 36.4 ,to bolo maximum co som dokazala nametat.Inak stale velmi nizke boli
myslim, ze nie je rozhodujuce, ci teplomer meral podla teba nizsie alebo vyssie teploty - dolezita je ta teplotna zmena. a to vies zistit len ak merias kazdy den rovnakym teplomerom, odporucam kupit kvalitny digi teplomer.
@marcipanovatorta Presne ako pises 🙂
@danginko Ja mam tento https://www.drmax.sk/microlife-teplomer-digital... a meriam dole.
@danginko @marcipanovatorta len mi pride zvlastne,ze uz celkom dost dni preslo a aj tak test je negativny.Prsia mam bolave tak,ako ked som kojila -uz asi druhy den.😐
@danginko ja som mala dlho tento https://www.lpp.sk/ponuka/produkt/2-teplomer-ja...
Teraz mám Femometer s aplikáciou od Vianoc.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aky ortutovy teplomer pouzivas, ze na nom vies odcitat 2 desatinne miesta?