Prebehla mi včera ovulácia?

erikajozef
22. okt 2024

Ahojte. Je možné že včera prebehla ovulacia (1 foto doobeda a poobede pozitívny) no dnes už test na ovu nieje pozitívny (2 foto dnes ráno a okolo obeda)??? Ďakujem

nikky6
22. okt 2024

ja vidim obidva testy pozitivne. ano su slabsie tie ciarky, no sanca nie je stratena 🙂

erikajozef
autor
22. okt 2024

@nikky6 včera to bolo jednoznačne pozitívne dnes už ani nie

zuzanaete
22. okt 2024

Ovulacia nastava do 48 hodin od pozitivneho testu. Testy len ukazuju, ze ovulacia sa chysta, ale ovulaciu nepotvrdzuju.

erikajozef
autor
22. okt 2024

@zuzanaete takže som mohla mať ovulaciu už v nedeľu len ovulacne som si kúpila až v pondelok keďže cez víkend ma pobolieva aj brucho a mala som neskutočne bolesti hlavy myslela som ze ms ale v pondelok som si spravila ovu test a vyšiel pozitívny

majamat
22. okt 2024

@erikajozef testovat reba skor, predtym nez pride obdobie predpokladanej ovulacie.
hladina hormonov stupa, dosiahne vrchola pomerne rychlo moze klesat, po dosiahnuti vrcholu do 48hod prebehne ovulacia. a teda v rovnakom case, nie porovnavat test doobeda, ci poobede.

u teba je pravdepodobne, ze vrchol mohol byt vcera, cize voulacia prebehne dnes, ci zajtra.

erikajozef
autor
22. okt 2024

@majamat ďakujem

majamat
22. okt 2024

@erikajozef blbo som to napisala, moze ovulka prebehnut, aj nemusi. ono test vypoveda len o tom, ci su spravne nadstavene hormony na ovulaciu, ale nie ci aj na 100% prebehne. no s vyskou pravdepodobnostou by mohla.

erikajozef
autor
22. okt 2024

@majamat jasne ved uvidíme ci sa postasti, aj to je ešte otázne ci sa oplodni vajíčko a ci sa udrží čiže ze veľa variantov. Ale aj tak ďakujem lebo som doteraz nechápala tým ovu testom a príklad minulý mesiac som vôbec neovulovala čiže testy vôbec neboli pozitívne tak mam aspoň tento cyklus nádej 😁

majamat
22. okt 2024

@erikajozef drzim palce.

lussinka309
22. okt 2024

@nikky6 to sú ovulacne testy, nie tehotenské, tam sa výsledok odcitava inak, pozitívny je vtedy, ak sú obe čiarky rovnako silné.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre