Ahojte. Je možné že včera prebehla ovulacia (1 foto doobeda a poobede pozitívny) no dnes už test na ovu nieje pozitívny (2 foto dnes ráno a okolo obeda)??? Ďakujem
@nikky6 včera to bolo jednoznačne pozitívne dnes už ani nie
Ovulacia nastava do 48 hodin od pozitivneho testu. Testy len ukazuju, ze ovulacia sa chysta, ale ovulaciu nepotvrdzuju.
@zuzanaete takže som mohla mať ovulaciu už v nedeľu len ovulacne som si kúpila až v pondelok keďže cez víkend ma pobolieva aj brucho a mala som neskutočne bolesti hlavy myslela som ze ms ale v pondelok som si spravila ovu test a vyšiel pozitívny
@erikajozef testovat reba skor, predtym nez pride obdobie predpokladanej ovulacie.
hladina hormonov stupa, dosiahne vrchola pomerne rychlo moze klesat, po dosiahnuti vrcholu do 48hod prebehne ovulacia. a teda v rovnakom case, nie porovnavat test doobeda, ci poobede.
u teba je pravdepodobne, ze vrchol mohol byt vcera, cize voulacia prebehne dnes, ci zajtra.
@majamat ďakujem
@erikajozef blbo som to napisala, moze ovulka prebehnut, aj nemusi. ono test vypoveda len o tom, ci su spravne nadstavene hormony na ovulaciu, ale nie ci aj na 100% prebehne. no s vyskou pravdepodobnostou by mohla.
@majamat jasne ved uvidíme ci sa postasti, aj to je ešte otázne ci sa oplodni vajíčko a ci sa udrží čiže ze veľa variantov. Ale aj tak ďakujem lebo som doteraz nechápala tým ovu testom a príklad minulý mesiac som vôbec neovulovala čiže testy vôbec neboli pozitívne tak mam aspoň tento cyklus nádej 😁
@erikajozef drzim palce.
@nikky6 to sú ovulacne testy, nie tehotenské, tam sa výsledok odcitava inak, pozitívny je vtedy, ak sú obe čiarky rovnako silné.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja vidim obidva testy pozitivne. ano su slabsie tie ciarky, no sanca nie je stratena 🙂