Dievčatá ahojte prosím vás od 15 DC som si robila ovulacne testy. Lenže 17DC som na to úplne zabudla myslíte že už prebehla?
Prvá fotka je 15 DC
DRUHA 16DC.
TRETIA 18DC čiže dnes robený
Ako som spomínala 17DC som zabudla. Ďakujem za každú radu.
tiez by som povedala, ze podla tohto asi este nie
Keďže ja sa moc tomu nevyznám ešte poriadne keďže iba nedávno som začala robiť ovu testy a meranie bazalnej teploty cyklus mávam od 31-33 cca teraz som mala 31 dňový
@tinka_31 ciarka musi byt rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna,test mas negativny
@tinka_31 sranda ja tiež meriam od 6steho🙂 a mám takto
@martinka444 nechápem prečo to mne skáče
@tinka_31 tak to netuším, tiež len skúšam, už som raz začala merať, potom som to vzdala a teraz som sa zase na to dala
@martinka444 podľa mňa tebe už ovu prebehla podľa grafu, tie teploty vyzerajú už poovulacne
@tinka_31 a tebe ešte neprebehla zato to tak skáče, aj ja som to takto mala
@mer12 asi áno, dokonca hlien bol už 2,3,4 a 5 januára
@martinka444 veru, tak to potom určite, keď nie si chorá nejako tak určite už bola ovulácia, držím palce
@mer12 nie som chorá, dúfam dačo z toho bude konečne🙏 ďakujem 🙂❤️
@martinka444 Možno ste to trafili úplne presne, za chvíľku už aj test môžeš pomaly robiť
@mer12 čakám aspoň do nedele, včera ešte 37,2 a dnes dokonca 37,3.....🙏bodaj by
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinka_31 ťažko povedať ja som si robila po skončení menštruácie teda cca 6DC s testy som mala pozitívne už 11 DC ..odporúčam jeden mesiac testovať skôr nech prídete na to kedy cca mávate ovulaciu...a ideálne je to kombinovať s meraním bazalnej teploty.