Ahojte, čo si o tomto myslíte? Testy som robila každý deň, dodržiavala som nepitie aspoň 2h, dodržiavala som čas 15.00. Keď sa mi zdalo niečo, tak som spravila viackrát denne. Myslela som si, že ovulácia je 16 DC, kedy ma aj bolelo brucho. Najtmavšie testy mi prídu 14-15DC. Tak by to aj sedelo. Musím povedať, že nikdy som nemala test úplne tmavý, teda že obe čiarky sú rovnako silné, ani minulý mesiac, vtedy boli dokonca aj také, že len jedna čiarka. Viete mi niekto poradiť, či mohla byť ovulácia ako si myslím? Lebo mám pocit, že testy zas tmavnú ale možno mám už halucinácie. Ďakujem 🙂
@matulienocenka pokial testy niesu pozitívne tak zrejme ovulacia nebola.. aj keď stáva sa, že testy to neukážu a ovu bola, bolo by treba merať bazalnu teplotu
@matulienocenka ked mas dlhsi cyklus moze nastat ovulacia aj neskor ja mam 33-36 moja ovulacia nastala az 31dc
Toto je môj ovu test. Druhá čiarku musí byt tak isto silná alebo ešte silnejšia ako kontrolná.
@matulienocenka
@katarina51941 áno ja viem, že musia byť rovnaké, alebo silnejšie. Ale mne sa nikdy až tak nezafarbili. Ani minulé cykly, keď ovulácia prebehla. 🤷🏼♀️
@tatranka4 chápem, mám 30 dňový, ale bolesti, výtok a priznaky som už mala
@matulienocenka Ahoj ja myslim ze bola. Ovu testy som si robila a nikdy som nemala tmavsiu test. ako kontr. ciarku a ovu bola. Inak pred ovu testom by si pospravnosti mala 3hod pred nepit, idealne sa 2 hod pred vycikat. Aby bol moc koncentrovany. Ja mam nizky tlak a teda nikdy som to nedodrzala.
@zuba1987 Áno to s tým pitím dodržiavam, nepijem aspoň tie 2-3h aj keď je to ťažké, lebo mám tiež nízky tlak 🙂 ale čo sa týka ovulácie, tak myslím aj ja, že prebehla, nikdy som nemala pozitívny test. A ako vravím, príznaky som mala ako výtok, bolesť podbruška, atď. A potom som pozerala aj aplikáciu a mala som podľa nej plodné dni. No uvidíme, skúšam testovať ďalej, či náhodou, ale stále sú podobne sfarbené 😂 a ďakujem za názor! 🙂
Meraj ďalej.. Ja mam cyklus 28 a nie každý mesiac mam ovuláciu v ten istý deň.. Raz som mala 12 deň niekedy až 15 ale v 17 deň.. Nemáš nejaké príznaky? Bolesti vaječníkov? Ber inozitol.. Mne to dosť pomohlo, také ovulačné čiary som mála ako nikdy aj bolesť vaječníkov
@misa11111 bolesť vaječníkov som mala 15-16DC. Kedy aj boli testy viac zafarbené, ale nie úplne ako majú byť.
@matulienocenka to nevadí nie každému silno sfarbeju, skôr by som dala na bolesť vaječníkov 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte chcem doplniť, že mám 30DC