Ahojte. Rada by som vedela váš názor na tieto produkty, aké mate s nimi skúsenosti ? Beriem inofolic aj duphastone vždy 14-24 dc ale zatiaľ neúspešne 😒 . Dneska som troška googlila a ocitla som sa na stránke http://m.otehotnenie.sk/ a tam som sa dočítala o týchto lubrikačných géloch. Ďakujem za vaše komentáre 🙂 . Pekný večer prajem. Papa 😉 🙂
@lenkaadanc ak nemas kam davat peniazky, poslem ti cislo uctu 😉...blbost, blbost a este raz blbost...ale kvalitny tah ako zarabat na "nestasti" inych
@zanettta6 no nečakám žiadne zázraky ... uvidíme potom dám vedieť 🙂 verím tomu, že sa vám to podarí nebojaj 🙂
@wewika1 práve kvôli tomu som si obj. ten kde sú 3ks za skúšku nič nedám 🙂 keď nevyskúšaš nevieš .... 🙂
@lenkaadanc ak sa nahodou zadari, tak isto nie koli nemu 😀 ...ale ved bodaj by 😉
Tak kto vie ... S priatelom sme v july cakali mimco bola som este len v 8tt , ale prisli sme onho v auguste som bola na kyrete dali sme si 2 mesiace pauzu a zatial sa nedari ... Mozno preto lebo priatel chodi domov vtedy jak by nemal ... Robi totiz na kamione 😟 ... A chcem sa spytat teraz nedavno mi skoncila menst. A mam taky kalendar v mobile taku appku a tam mi pise ze od vcera mi vraj zacali plodne dni a v piatok by mala byt ovulacia a este 2 vykendy plodne dni kde streda a stvrtok mi pise ze sanca na tehotenstvo je vysoka myslis, ze to je blud ?? Nwm.ci take kalendare su spolahlive ...
@lenkaadanc ahoj, tak ja mam pozitivnu skusenost, nam sa s gelom podarilo hned na 1.krat (samozrejme + pol hodinu po styku nohy hore🙂) Potom som ho posunula kamoske a jej sa tiez na 1. sup s gelom podarilo .
Teraz poputoval tretej kamoske tak uvidime🙂
@melania1 ale to ste pocas plodnych dni skusali ne ?? Ci len tak cez bezne dni ??
@lenkaadanc Pocas plodnych, robila som si aj ovu testy🙂
Ahojte, mám na predaj neotvorené balenie Pre Seed gélu, ak by ste niektorá mala záujem 🙂
@nikolinocka este je to aktualne? Ak ano,za aku cenu?
@sara22 Bohužiaľ, už je predaný
Ahojte, niektorá má ešte gel na predaj? Ďakujem
Ahojte, mám na predaj conceive gel, 5ks-tubiciek, v prípade záujmu prosím cez IP.
@lenkaadanc Ahoj. Mozem sa spytat, ci Vam ten gel pomohol k otehotneniu? Dakujem
@myskahryzka ja som svoj pouzila raz a hned som otehotnela. Netusim,ci vdaka nemu,ale podarilo sa 🙂
@sara22 ahoj. Dakujem za odpoved. To je super. A aj predtym ste sa snazili?
@myskahryzka mesiac pred tym,ale ja som bola len 2x mrcha po porode a cyklus kadejaky,takze som si potom aj ovulacne testy robila a aj tento gel kupila a vyslo to 🙂
@sara22 Tak si ho musim kupit. Len este zistit kde, lebo vsade je vypredany.
@myskahryzka ja som kupovala cez e-bay 😉
@myskahryzka mam na predaj novy nepouzity (foliou uzatvoreny) gel conceive 75 ml... ak je zaujem posuniem za 10€ + postovne. My ho uz nepotrebujeme 🙂
@suerika Ahoj. Máš prosím ešte ten gél ? 🙂
@bibiankaka ano este ho mam 😊
Ma este niekto na predaj ten gel?😊
@ninusa277 Nemam Concieve plus, ale mam podobny na podporu pocatia. V plnom baleni bolo 8 ks, ja predavam 5 ks, http://www.prirodzeneotehotnenie.sk/. Povodna cena asi 16-17 eur, predam 5ks za 5 eur + postovne. Ak by si chcela novy, maju ho na Alze, ja som ho kupila v DM drogerii.
@ninusa277 Asi ano, ale co pomohlo, neviem 🙂. My sme sa snazili rok a pol, 2 mesiace pred tym som zacala brat Inofolic, ked sme nasadili tento lubrikacny gel, v ten mesiac som otehotnela. Je dost mozne, ze ten, co sme mali pred tym, mohol byt spermicidny. Ale v ten mesiac som si zacala meriat aj bazalnu teplotu okrem ovulacnych testov, podla bazalnej teploty som zistila, ze oproti ovulacnym testom mam o 3-4 dni skor ovu ako som myslela. Takze asi to bude jedno s druhym.
Ahojte. Prosím má niekto z BA na predaj Conceive plus alebo niečo podobné? Potrebujem súrne. V nedeľu odchádzam na dovolenku
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,nasa skusenost s tymto gelom Conc.plus,je ze zazrak sa nekonal tehotna som neni,mozno,ze tebe pomoze,no mne nepomohol..jediny dobry pocit pri sexe prijemne vzrusujuco chladil,ale u nas nic viac