Pravidelná menštruácia a nízka sliznica maternice

titi10
5. jún 2019

Ahojte baby, rada by som pocula vas nazor na to, ze ci mozem mat pravidelnu menstruaciu (pravidelnou myslim moj 24-28 dnovy cyklus), ked mam nizku sliznicu maternice. Menstruaciu mavam silnu. Dnes som sa to prvykrat dopocula u svojej gynekologycky, ze moja sliznica ma len 4 mm. A to som sa uz tesila, pretoze predvcerom (7. DPO) som mala spinenie (hnedy hlien) a bolesti v brusku aj v krizoch fakt silne, nenamyslala som si to. Ja som taketo spinenie nikdy nemala, tak som sa potesila, ze by mohlo ist o uhniezdenie ale teda ma dr. hned zrusila, ze pri tak malej sliznici je to nemozne 😞 Ja som ale myslela, ze ked ma zena nizku sliznicu, tak ma problem s menstuaciou a to ja nemam. Tak ako to proaim vas je? Dakujem pekne

takacovama
5. jún 2019

@titi10 podla mna to nie je nerealne. Ked si das do google, tak ti najde kopu clankov a aj ine fora a pisu tam aj lekari a je mozne otehotniet napriek tomu...

svettii
5. jún 2019

Test si si robila? Možno motyka vystrelila 🙂

titi10
autor
5. jún 2019

@svettii robila ale este predvcerom a bol negativny :/ ms by sa mala dostavit dnes, ale zatial nic. Ani bolesti nemam.

vikus17489
5. jún 2019

@titi10 pockaj aspon 5 dni ak bude meskat ms a ak bude urob test a uvidis, ja si myslim,ze to nie je nemozne...

fkata
5. jún 2019

@titi10 Ahoj, ja som otehotnela s veľmi nízkou sliznicou, 3 - 4 mm. Tiež mi každý tvrdil, že sa to nedá. Moja "hormonálna porucha" už má 2 roky. ☺

titi10
autor
5. jún 2019

@fkata dakujem, to je naozaj povzbudzujuce 🙂 obcas motyka vystreli. A aj si tento problem nejak riesila? Brala si na to nieco?

fkata
5. jún 2019

@titi10 Nie. Dieťa som hneď ani nechcela, tak som to moc neriešila. Dr. mi odporučil čakať. Otehotnela som vtedy, keď som nechcela, teraz som rada.
Ja som nikdy nebrala nič hormonálne ani HAK, mám vrodenú chybu zrážanlivosti a mám predispozíciu na trombózu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre