Ahojte baby, rada by som pocula vas nazor na to, ze ci mozem mat pravidelnu menstruaciu (pravidelnou myslim moj 24-28 dnovy cyklus), ked mam nizku sliznicu maternice. Menstruaciu mavam silnu. Dnes som sa to prvykrat dopocula u svojej gynekologycky, ze moja sliznica ma len 4 mm. A to som sa uz tesila, pretoze predvcerom (7. DPO) som mala spinenie (hnedy hlien) a bolesti v brusku aj v krizoch fakt silne, nenamyslala som si to. Ja som taketo spinenie nikdy nemala, tak som sa potesila, ze by mohlo ist o uhniezdenie ale teda ma dr. hned zrusila, ze pri tak malej sliznici je to nemozne 😞 Ja som ale myslela, ze ked ma zena nizku sliznicu, tak ma problem s menstuaciou a to ja nemam. Tak ako to proaim vas je? Dakujem pekne
Test si si robila? Možno motyka vystrelila 🙂
@titi10 pockaj aspon 5 dni ak bude meskat ms a ak bude urob test a uvidis, ja si myslim,ze to nie je nemozne...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@titi10 podla mna to nie je nerealne. Ked si das do google, tak ti najde kopu clankov a aj ine fora a pisu tam aj lekari a je mozne otehotniet napriek tomu...