Pracujeme na bábätku

nicol1122
7. apr 2018

Dobrý večer, je mi to trošku trápne ale musím to sen napísať a hlavne aby ste mi poradili .
Aké tabletky sú dobré pre mužov na kvalitu spermií ale teda na oplodnenie , aby som mohla skôr otehotnieť chceme bábo ale dáko sa nám nedarí , samozrejme ak ste mali takí istý problém ako ja ..tak viete čím aj prechadzame
Ja beriem kyselinu listovú a alchemilkovy čaj
Ďakujem za rady

amalka1991
7. apr 2018

Moj bral folandrol

nicol1122
autor
7. apr 2018

@amalka1991 a pomohli tie lieky ?

lilyianka
8. apr 2018

@nicol1122 pre muzov sa odporuca folandrol alebo bluefertil....moj bral folandrol a nepomohol mu....
Skus mu pripadne kupit macu alebo kotvicnik....

lenka_val
8. apr 2018

U muzov to je velmi jednoduche im staci jedna sikovna spermia. Spermie sa vyvijaju kazdych 72 h. Neviem ci idete aj na spermiogram ale moj bral pred nim prasok macu a vysledky boli dobre. Uz ako dlho sa snazite?

nicol1122
autor
8. apr 2018

@lenka_val A už pomaly to bude rok

lenka_val
8. apr 2018

Chaapem ta ze je to pre vas uz velmi dlha doba aj pre mna bola nakoniec sa podarilo takmer po dvoch rokoch. Vysetrenia mas urobene? Ci je vsetko ok? Hormonalny profil? Priatel/manzel spermiogram?
@nicol1122

nicol1122
autor
8. apr 2018

@lenka_val ja som bola pri mojom gynekologovi ja som poriadku som zdravá , povedala že mám piť ten alchemilkovy čaj a kyselinu listovú že to mi pomôže .
Ešte chce priateľ vyskúšať nejaké lieky a ak ani vtedy nic tak sa vedal že pôjde aj on na vyšetrenie.
Ale aspoň sa vám to podarilo 🙂
Mňa to strašné ubíja veľmi túžime po bábätku

lienka737
8. apr 2018

@nicol1122 treba urobit komplexné vysetrenia.
Spermiogram, reprodukcnu imunologiu, pravidelnú folikulimetriu. Kyselina listova Ti k otehotneniu absolutne nepomoze. Je to prevencia vyvojovych vad dietatka.
Tvoj gynekolog je velmi slaby lekar. Skus to riesit poriadne.

luckam89
8. apr 2018

@nicol1122 ak sa snazite viac ako rok, rozmyslala by som na Vasom mieste nad vysetreniami... my ich teraz podstupujeme- snazime sa cez 1,5 roka, pred rokom sme o babo v 7 tt prisli, teraz bol manzel na spermiograme, ja na hormonalnom profile, vsetko ukazkove tabulkove. Mna o tyzden caka laparoskopia, hysteroskopia a chromopertubacia a dalsim krokom, ak bude po tomto zákroku vsetko ok, bude folikulumetria. Stále uzivame vitamin E, zinok, ja inofolic a manzel folandrol, dufam, ze tento rok bude pre nas uspesny 😊 Urcite by som sa na tvojom mieste pytala gynekologa na vyšetrenia, ked sa Vam tak dlho nedari...

nicol1122
autor
8. apr 2018

@luckam89 a za tie vyšetrenie čo ste mi napísali sa platí či to prepláca poisťovňa ?
Držím Vám palce tak ako vám tak aj mne a dúfam že sa dočkáme aj my tento rok maleho zázraku 🙂

luckam89
8. apr 2018

@nicol1122 zvacsa sa plati - spermiogram 40 eur, hormonalny profil bol u gyndy zdarma, lsk hsk a chromo cca 150 eur, ale tk idem na sukromnu kliniku, kde mi to urobia v ramci jednodňovej chirurgie - na 7 pridem a o 18 odchadzam. Robia to aj v nemocnici, ale tam by som musela byt 3 dni... a samozrejme treba k tomu PN, gynda vravela, ze aspon 2 tyzdne, pretoze by mi mohla prist infekcia cez tie stichy, robi sa to v celkovej narkoze... a folikulumetria netusim este, co stoji zatial

nicol1122
autor
8. apr 2018

@luckam89 ďakujem za odpoveď veľmi ste mi pomohli ste zlatá 🙂

lilyianka
8. apr 2018

@nicol1122 po roku by ti mala gynekologicka urobit riadne vysetrenia, ako horm.profil, mykoplazmy, ureoplazmy, kultivaciu prip.folikulometriu....moze ti povedat, ze si ok, lenze z tych nijakych vysetewni co ti porobila to nema ziadnu vypovednu hodnotu....chlap urcite na spg a ty dalej vysetrenia, protilatky na spermie, prip.hyfosy alebo laparoskopiu...takisto neskor by som uvazovala nad reprodukcnou imunologiou a hematologiou...mne tiez vraveli ako mam vsetko super a dobre vysledky a ked nevyslo ani druhe umele zistilo sa, ze mam problem v reproimunologii

happy9911
8. apr 2018

Ja baby co myslite??

luckam89
8. apr 2018

@nicol1122 zamalicko, prechádzame tym s manzelom teraz, tak mam čerstvé info, keby cosi, kludne piste 😊

stehli
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre