Dobrý večer, je mi to trošku trápne ale musím to sen napísať a hlavne aby ste mi poradili .
Aké tabletky sú dobré pre mužov na kvalitu spermií ale teda na oplodnenie , aby som mohla skôr otehotnieť chceme bábo ale dáko sa nám nedarí , samozrejme ak ste mali takí istý problém ako ja ..tak viete čím aj prechadzame
Ja beriem kyselinu listovú a alchemilkovy čaj
Ďakujem za rady
@amalka1991 a pomohli tie lieky ?
U muzov to je velmi jednoduche im staci jedna sikovna spermia. Spermie sa vyvijaju kazdych 72 h. Neviem ci idete aj na spermiogram ale moj bral pred nim prasok macu a vysledky boli dobre. Uz ako dlho sa snazite?
@lenka_val ja som bola pri mojom gynekologovi ja som poriadku som zdravá , povedala že mám piť ten alchemilkovy čaj a kyselinu listovú že to mi pomôže .
Ešte chce priateľ vyskúšať nejaké lieky a ak ani vtedy nic tak sa vedal že pôjde aj on na vyšetrenie.
Ale aspoň sa vám to podarilo 🙂
Mňa to strašné ubíja veľmi túžime po bábätku
@nicol1122 ak sa snazite viac ako rok, rozmyslala by som na Vasom mieste nad vysetreniami... my ich teraz podstupujeme- snazime sa cez 1,5 roka, pred rokom sme o babo v 7 tt prisli, teraz bol manzel na spermiograme, ja na hormonalnom profile, vsetko ukazkove tabulkove. Mna o tyzden caka laparoskopia, hysteroskopia a chromopertubacia a dalsim krokom, ak bude po tomto zákroku vsetko ok, bude folikulumetria. Stále uzivame vitamin E, zinok, ja inofolic a manzel folandrol, dufam, ze tento rok bude pre nas uspesny 😊 Urcite by som sa na tvojom mieste pytala gynekologa na vyšetrenia, ked sa Vam tak dlho nedari...
@nicol1122 zvacsa sa plati - spermiogram 40 eur, hormonalny profil bol u gyndy zdarma, lsk hsk a chromo cca 150 eur, ale tk idem na sukromnu kliniku, kde mi to urobia v ramci jednodňovej chirurgie - na 7 pridem a o 18 odchadzam. Robia to aj v nemocnici, ale tam by som musela byt 3 dni... a samozrejme treba k tomu PN, gynda vravela, ze aspon 2 tyzdne, pretoze by mi mohla prist infekcia cez tie stichy, robi sa to v celkovej narkoze... a folikulumetria netusim este, co stoji zatial
@nicol1122 po roku by ti mala gynekologicka urobit riadne vysetrenia, ako horm.profil, mykoplazmy, ureoplazmy, kultivaciu prip.folikulometriu....moze ti povedat, ze si ok, lenze z tych nijakych vysetewni co ti porobila to nema ziadnu vypovednu hodnotu....chlap urcite na spg a ty dalej vysetrenia, protilatky na spermie, prip.hyfosy alebo laparoskopiu...takisto neskor by som uvazovala nad reprodukcnou imunologiou a hematologiou...mne tiez vraveli ako mam vsetko super a dobre vysledky a ked nevyslo ani druhe umele zistilo sa, ze mam problem v reproimunologii
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moj bral folandrol